kapat

10.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Tofas
Teşekkürler Fatih
Lucescu açık konuştu: "Terim, Balkan ülkeleri için devrim yapmış. Oyuncuları yedeklik kompleksinden kurtarmış. Bu yüzden eksikler beni korkutmuyor."

Hakkını verdi
G.Saray Teknik Direktörü Lucescu, selefi Fatih Terim'e övgüler yağdırdı. Takımdaki sakatlar ve cezalılar hakkında konuşan Romen teknik adam, "Bu büyük bir sorun olabilirdi. Ama Fatih Terim bana öyle bir takım bırakmış ki, endişe duymuyorum. Terim, bugüne kadar Balkan ülkelerinde yapılamayanı başarmış. Takımda yedeklik kompleksini kaldırmış. Kimsenin 'Ben asım, ben yedeğim' düşüncesi yok. Tamam eksiğimiz çok, ama sahaya çıkacak 11'den de şüphem yok" diye konuştu

Arif: Hazırım
Real Sociedad'dan G.Saray'a geri dönen Arif, G.Antep maçında ilk 11'de şans bulacak. Bu karşılaşmanın kendisi için çok önemli olduğunu söyleyen tecrübeli yıldız, "Bu takımda yıllarca oynadım. Ama aradan geçen zamanda biraz yabancılaşmışım. Şimdi yeniden ısnıyorum. G.Antep maçı benim için gerçek anlamda 'geri dönüş' maçı olacak. Eğer hocam bana şans verirse bunu herkese göstereceğim. Bundan sonra Şampiyonlar Ligi'nde yapılacak maçlarda da oynayacağım. Eski Arif, çok yakında sahada" yorumunda bulundu.

GÖKMEN ÖZDEMİR


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır