kapat

Melodi
10.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İtiraf dinlemeyi seviyoruz
Başkalarının itirafları her zaman ilgimizi çekmiştir. Bu cümleye katılıyorsanız işte size hiç bir yerde duymadığınız ve duyamayacağınız en taze itiraflar

CHAT KAPI SEKS
Bir süredir internette chat yapıyorum. Orada tanıştığım bir erkekle buluşmak için İstanbul'a gittim. Giderken yanımdaki valizde siyah saten bir gecelik, siyah iç çamaşırlarım dışında bir şey yoktu. Geceyi onun evinde geçirdim ama onunla sevişmedim. Sabaha kadar bana yalvardı. Bu çok eğlenceliydi. Sabah, erkenden üstümü giyinip, trenle evime döndüm. Bu iş bana o kadar zevk verdi ki, anlatamam. Sanırım bu şekilde erkeklerden öç alıyorum. Daha önce hiçbir şeyden bu kadar zevk almamıştım.

Saten, Ankara

ÇAPKIN KADIN
İki seneye yakın bir süredir evliyim, ve eşimi çok seviyorum, daha doğrusu ona hayranım. Ama maalesef hoşuma giden başka erkekler de var. Yani kendimi sanki hiç evlenmemişim gibi hissediyorum. Aslında diğer erkeklerden de hoşlandığım söylenemez, bunu tamamiyle bir oyun haline getirdim. İnsanları tahrik edip, daha sonra geri çekiliyorum. Onların çaresizliğini görmek hoşuma gidiyor. Hep erkekler çapkınlık yapacak değil ya.

Güzçiçeği, 23, İstanbul

ARKADAŞIMIN KOCASI
Peki tamam itiraf ediyorum arkadaşımın eşiyle ilişkim var ve beni seviyor. Evliliklerini çoğu zaman ben yönlendiriyorum çünkü eşi de bana danışıyor. Ve itiraf ediyorum, benden 13 yaş büyük.

Aşkın, 22, İstanbul

DOLCE VITA
Biliyorum borç yiyen kesesinden yer, ama ben bu işi abarttım arkadaş. İşyerimizde büyük çaplı bir kriz yaşanıyor ve tasarruf edip, dikkatli davranmak yerine, kredi kartlarıma abandım. Hem de ne abanmak. 50 - 100 milyon liradan fazla harcama yapmazken, kartım bir ayda 800 milyona yükseldi. Ama harika şeyler aldım. Nasıl yaptım hâlâ bilmiyorum. Bir anda gözüm karardı. Nasıl ödeyeceğim? İşte bütün mesele bu.

Yiğit, 26, Bursa

KEDİ BULANINDIR
Kardeşimle alışverişe gidiyorduk, bir mağazanın kapısının önünde minik bir kedi gördük. Boynunda tasması da vardı, ama kirloş olduğu için sahipsiz olduğunu düşündük. Şimdi bizim evde yaşıyor. Ama geçenlerde mağazanın önünden geçerken, bir yazı gördüm. "Yavru kedimiz kayboldu. Bulanının.... " Görüyor musunuz? Hırsızlık yapmışız da haberimiz yok. Çok utandım, ama kedi eve alıştı bir kere. Üzgünüm.

Ayla, 24, Antalya

YAPIŞKAN SAKIZ
Geçenlerde işyerinde sakızımı ağzımdan düşürdüm. Nasıl oldu bilmiyorum ama oldu. Utandığım için çaktırmadan alayım diye düşünürken, patron gelip üstüne basmasın mı? Üstelik yumuşak bir sakız olduğu için, patronun ayağına yapışmakla kalmadı, bir de baktık çektikçe uzuyor. Çok sinirlendi, hiç sesimi çıkartamadım. Halı battı, patron kızdı... Ne yapiim?

Periş, 21, İzmir

SİNİR KEDİ
Sevgilimin bir kedisi var. Sevgilim yanımdayken kediye "ay sen ne sevimli şeysin" gibi sözler söylüyorum. Sevgilim yokken içimden kediyi tekmelemek geliyor. Bir kere tekmeledim. Ve kedi beni evin içinde kovaladı. Aynı zamada ben kediden korkuyorum.

Sezin, 23, Ankara

ROL YAPIYORUM
Son zamanda kocamla cinsel hayatımız hiç ateşli değil. Onunla sevişirken ya başka erkekleri düşünüyor ya da rol yapıyorum. Böyle giderse onu aldatacağım. Çünkü o seksi görev gibi yapmaya başladı. Ayrıca karşı komşumuz Ahmet Bey'de çok yakışıklı. Üstelik bekâr. Geceleri gizli gizli onun yatak odasından gelen sesleri dinliyorum. Çok hoşuma gidiyor.

Gülçin, 38, İstanbul

ÇIPLAK UYUYORUM
Gece uyumadan önce odamın kapısını kitliyorum. Çünkü ben çıplak uyuyorum. Ama çırılçıplak. Uyurken kendime dokunmak çok hoşuma gidiyor. Bazen sevgilimi arayıp telefonda sevişiyorum.

Çıplak, 25, İzmir


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır