kapat

Melodi
10.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sade güzel Cameron
Cameron Diaz, görünüşünü pek fazla önemsemiyor. Ancak, Californialı güzel her zaman şıklığı ve sadeliğiyle dikkat çekiyor

En son "Charlie'nin Melekleri" isimli sinema filmiyle hayranlarının karşısına geçen Cameron Diaz gerçektende çok güzel bir kadın. Güzelliğinin sırrı sadeliğinde saklı. Cameron bize sade güzelliğinin sırlarını anlattı...

* Günlük makyajınız nasıl?

Pek fazla makyaj yapmıyorum, ama her hafta yeni bir ruj tonu denemeyi seviyorum. Clinique'in Black Honey tonundan (kiraz rengine yakın) ise hiç vazgeçemiyorum. Annemin favori rujuydu bu, ben de çocukluğumdan beri hep sürerim.

* Makyaj uzmanlarından öğrendiğiniz sırlar var mı?

Göz kapaklarım ve yanaklarıma ruj sürüyorum. Makyözüm Gucci Westman'dan öğrendiğim bir numara.

* Saçınız için hangi ürünü kullanıyorsunuz?

Rene Furterer'in şampuanını ve kremini kullanıyorum.

* Vazgeçemeyeceğiniz güzellik ürünleri hangileri?

Sanırım su ilk sırada geliyor. Tonlarca su içiyorum. İyi bir nemlendirici ile güneş losyonu da çok önemli. Genellikle 30 koruma faktörü kullanıyorum ama bugünlerde 60 koruma faktörlü bir ürün keşfettim ve sanırım bundan böyle, gün ışığında olduğum her an onu kullanacağım.

* Giyim tarzınızdan bahseder misiniz?

Uzaktan bakıldığında tenle mükemmel uyumlu ince dokulu kumaşları seviyorum. Bu sıralar kısa topuklu veya topuksuz ayakkabıları tercih ediyorum. Ancak henüz çok hoşuma gidecek bir ayakkabı bulamadım, o yüzden Saint Bart'ta satın aldığım 20 dolarlık kırmızı terliklerimle dolaşıyorum.

Saçınız Cameron modeli olsun
New York'un saç stilistlerinden Steven Ward, Cameron'un insanı 70'li yıllara götüren havası ve hareketli tavırlarına uygun bir saç yaratmak istemiş. Siz de kendi kendinize uygulayabilirsiniz. Havluyla kuruladıktan sonra, saçlarınıza şekillendirici bir jöle veya losyon uygulayın. Fön makinasıyla nemini aldıktan sonra, saçlarınızı iki parmak genişliğinde lüleler şeklinde sarıp saç tokasıyla tutturun. Bir beş dakika daha kurutun. Üç dakika bekledikten sonra, lüleleri çözün ve saçlarınızı tarayın. Son olarak az miktardaki hafif formüllü bir şekillendirici kremle saçlarınıza son şeklini verin.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır