kapat

10.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yutkunuyorum kitabımı bekleyin
Ankara'da Onur Kumbaracıbaşı ile baş başa üç saat görüşen İnönü "Kitabımı bekleyin" demekle yetindi

SODEP ve SHP'nin eski Genel Başkanı, CHP'nin ise "Onursal Genel Başkanı" Erdal İnönü, sessiz sedasız Ankara'ya geldi ve siyasetin nabzını yokladı. Siyaseti bıraktıktan sonra güncel konularda konuşmayan İnönü, soruları yine cevaplamadı ancak değerlendirmelerini üçüncü kitabında anlatacağını söyledi. Önceki gün Ankara'ya günübirlik bir ziyaret yapan Erdal İnönü, Bayındırlık eski Bakanı Prof.Dr. Onur Kumbaracıbaşı ile üç saat süren baş başa bir görüşme yaptı.

SUSMAYI TERCİH EDİYORUM
Ankara Atlıspor Kulübü Lokalinde yapılan görüşmede, siyasi ve ekonomik gelişmeler hakkında bilgi alan İnönü, görüşmenin ardından tüm ısrarlara rağmen sorularımıza yanıt vermedi. "Ankara'nın havasını aldım" diyen İnönü, güncel konular hakkında susmayı tercih ettiğini belirterek "Şimdilik yutkunuyorum. Güncel konular ile ilgili görüşlerimi 3. kitabıma yazıyorum. Yakında çıkacak. Okursunuz o zaman. Değerlendirmelerimi böyle yapmayı sürdüreceğim" şeklinde konuştu.

KUMBARACIBAŞI'NIN ESPRİSİ
İnönü, sadece af yasası için "Bir yola girilmiş. Kamuoyunun beklentisi olmuş.
Beklentiye de cevap verilmiş" yorumunu yaptı. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer hakkındaki görüşlerini, Kürtçe televizyon yayını, MİT Müsteşarı'nın açıklamaları, ekonomik kriz, banka operasyonları, AB ile ilişkiler konularında yöneltilen soruların ise hiçbirini yanıtlamayan İnönü, "Kitabı beklemeniz gerek" dedi. Bayındırlık eski Bakanı Onur Kumbaracıbaşı ise İnönü'nün bu sözleri üzerine "Cevapları şimdi alırsanız Sayın Genel Başkan'ın çıkartacağı kitabın trajını etkilersiniz" diye espri yaptı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır