kapat

10.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
KISA KISA KISA

Japonlar konserleri artık cepten izliyor
Japonya'da internet destekli geliştirilen son sistem sayesinde kullanıcılar cep telefonlarından konser izlem imkânına kavuştu. Bu sistem Japonya'da popüler müzik grubu Gökkuşağı'nın Tokyo'daki konseri sırasında denendi ve başarıya ulaştı. 51 bini kişi konseri salonda izlerken, 820 bin kişi ise cep telefonları üzerinden konserin görüntülerine ulaşmayı başardı. Sistemin tek sorunu konserde söylenen şarkıların henüz dinlenememesi.

Bursa'nın gökdeleni Tower Plaza açıldı
Bursa'nın gökdeleni olarak nitelendirilen Tower Plaza alışveriş merkezi dün açıldı. Toplam 35 milyon dolara malolan ve 38 bin metrekare alan üzerine 24 kat olarak yaptırılan Tower Plaza'nın ilk etapda 7 katı hizmete girdi. Açılan katlarından üçü alışveriş, üçü eğlence mekanı, biri de restoran olarak hizmet vermeye başlarken, plazanın iki binası arasına kurulan Türkiye'nin ilk dönme dolaplı kafeteryası da bulunuyor. 19 cam kabinden oluşan yarım daire şeklindeki dönme dolaba binenler Gökkuşağı Kafe'de manzara da izleyebiliyor. Plazada ailelerin alışveriş sırasında çocuklarını teslim edebileceği 60 çocuk kapasiteli oyun alanları da bulunuyor.

17.5 trilyonluk otopazar elde kaldı
Emlak Bankası tarafından 23 Kasım'da satılığa çıkarılan Cennet Açık Otopazarı'na müşteri çıkmadı. 103 bin 243 metrekarelik 17 trilyon 472 milyar lira istenen arazi önümüzdeki günlerde aynı bedel üzerinden tekrar satışa çıkarılacak. Türkiye'nin en popüler açık otopazarı unvanını elinde bulunduran Cennet Açık Otopazarı, Emlakbank'a bağlı Emlak Müdürlüğü tarafından açık artırma usulüyle satılağa çıkarılmıştı. 23 Kasım'da satılığa çıkarılan arsa için son teklif verme tarihi 8 Aralık olarak belirlenmişti. Ama 17 trilyon 472 milyar lira değer biçilen araziye teklif bile gelmedi.

TEBERNÜŞ KİREÇCİ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır