kapat

10.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Uzayda defile
Danimarkalı modacı Isabell Kristensen gelecek eylülde uzayda defile düzenleyerek dünya moda tarihine geçmeye hazırlanıyor!

Moda dünyasında çılgınlıklar bitmiyor. Şimdi de Danimarkalı Isabell Kristensen 6 mankenle uzayda defile yapacağını açıkladı. Farklı ülkelerden ve ırklardan seçeceği mankenlere görev verecek olan modacı şimdilik 2 mankeni belirleyebilmiş. Uzaydaki defileye 5 davetlinin yanısıra Kristensen'in büyük kızı Sophie de katılacak. Bir çok kişinin "uçuk" olarak nitelendirdiği defileyi gerçekleştirme fikri Danimarkalı bir mağazanın İsabell Kristensen'e yaptığı bir teklif üzerine doğmuş.

DENEMELER MART'TA
100 yıl boyunca modası geçmeyen bir elbise yapması istenen İsabell Kristensen elbisesine uzayla ilgili bir şeyler katmak için ABD'deki uzay araştırmaları üssü NASA'nın yolunu tutmuş. Elbisesinde kullanmak üzere ay tozu isteyen Kristensen, tozu alamamış ama "Bekle 2-3 yıl içinde uzaya turistik geziler başlayacak" sözü, Kristensen'e farklı bir ilham vermiş. Oldukça masraflı bu defileyi Kristensen'in adını açıklamadığı sponsoru karşılayacak. İnternet'ten de canlı yayınlanacak defilenin ilk provalarını modacı gerçekleştirmiş ama mankenli prova Mart'ta Rusya'da bir uçağın içinde yerçekimsiz ortamda yapılacak.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır