kapat

CUMARTESİ EKİ
09.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Burçlara göre gününüz
Ay ve Uranüs'ün olumsuz enerjisi fanatik davranışların ve gerginlik verici olayların gündemde olacağını belirtirken inatçılık ve içine kapanıklık eğilimi yüzünden zarar görülebilir. Bir süre için hayallerin idealist çalışmalar için kanalize edilebileceği ve hümanist çalışmaların ön plana çıkacağı bir devre sizi bekliyor.

KOÇ: Ay'ın Satürn'le birleşeceği bugün parasal konularda çok dikkatli olmalısınız. Yanlış kararlar almak uzun süreli aksaklıklara neden olabilir ve bu yüzden huzursuzluk duyabilirsiniz. Beklemediğiniz ani masrafların bütçenizi dengelemekte güçlük yaratması mümkün.

BOĞA:Bugün burcunuzda bulunan Ay'ın Satürn'le birleşmesi size ciddi fakat girişimci bir yapı kazandırıyor. Fakat Ay'ın Uranüs'le sert açısı, çalışma temponuzu aşırı yüksek tutarak sağlığınızı etkilememeye özen göstereceğinizi belirtiyor. Bugün duygusal blokaja meyillisiniz.

İKİZLER:Jüpiter'in Neptünle olumlu açısının etkilerini, hissedebileceğiniz bir devredesiniz. Sezgilerinizin güçlenebileceği gözlenirken sıkılgan bir yapı da sergileyebilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte güçlük çekseniz de sevgiliniz tarafından anlaşılmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ:Boğa'daki Ay'ın Satürn'le birleşmesinin etkisyle arkadaşlarınızın çalışkanlığınızı ve disiplinli yapınızı çok takdir edebilecekleri bir gündesiniz. Fakat sevdiklerinizle borç alacak ilişkilerine girmemeye çalışmalısınız. Bu durum varolan ilişkilerinizin seyrini negatif etkileyebilir.

ASLAN:Uranüs'ün Ay'la oluşturduğu açı, otoritelerle anlaşma konusunda zorluk çekebileceğinize işaret ediyor. Ay'ın Satürn'le birleşmesi aşırı ciddi yaklaşımların kısıtlanma yaratabileceğini belirtiyor. Çalışma arkadaşlarınız size destek olarak sorunlarınızı çözmenize yardımcı olabilirler.

BAŞAK:Ay'ın Satürn'le birleşeceği bugün mesleki konulara ciddi yaklaşımlarınız olabilir. Fakat yeni şartlar ve farklı bir çevre size cazip gelebilir. Yaratıcılık gerektiren konularla ilgilenmek için iyi bir gündesiniz. Spekülasyon yapacaksanız iyi düşünmeli ve yatırımlarınızı sağlam yapmalsınız...

TERAZİ:Jüpiter'in Neptün'le olumlu açısı, size yaratıcılık ve aşk konularında güzel fırsatlar getirebilir. İlişkilerinizdeki değişken sevgi anlayışınızın sizi farklı kıyılara sürüklemesi mümkün... Bugün ortaklaşa çalışmaların sonuçlarını alabilir ve bu durumdan hoşnut kalabilirsiniz...

AKREP:Boğa'da bulunan ve Satürn'le birleşen Ay'ın Uranüs'le sert açısı bugün ikili ilişkileriniz konusunda katı ve istikrarsız bir tutum sergilemenize neden olabilir. Fakat rekabetçi davranışlardan kaçınarak bu durumu lehinize kullanabilir ve sevdiklerinizle ilişkilerinizi dengeleyebilirsiniz...

YAY:Bugün iş yaşamınızda planlı davranarak arzu ettiğiniz gelişmeleri sağlayabilirsiniz. Sağlığınız konusunda dikkat edilmesi gereken bazı sorunların gündeme gelmesi mümkün... Yaşadığınız mekanları düzenleme konusunda güçlük çekebilir ve kendinize fazla yüklenebilirsiniz.

OĞLAK:Ailevi ve toplumsal ilişkilerinizde fazlasıyla mantıklı ve ciddi davranabileceğiniz bir gündesiniz. Söylemek istediklerinizi içinize atma eğilimi gösterip, çevrenizdekilerden uzaklaşabilirsiniz. Kendinizi sevgi konusunda baskılamanız sosyal yaşamdan uzaklaşmanıza neden olabilir.

KOVA:Eviniz ve güvenliğinizle ilgili problemleri gözünüzde fazlasıyla büyütebileceğiniz bir gündesiniz. Ailenizden size destek olmalarını bekleyebilir, fakat onlarla tartışma eğilimi gözterebilirsiniz. Yaşantınızın olumsuz etkilenmemesi için problemlerinizi paylaşmalısınız.

BALIK:Bugün yakın çevredeki iletişimde yoğunluk yaşayabilir, fakat bundan rahatsız olabilirsiniz. Katılmayı düşündüğünüz gezilerin ertelenmesi veya beklediğiniz haberlerin gelmemesi biraz canınızı sıkabilir. Randevularınız konusunda da aşırı temkinli davranabileceğiniz gözleniyor.

Ayda Ersan aydaersan@ixir.com


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır