kapat

CUMARTESİ EKİ
09.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Baloncuktan son havadis
Beyoğlu'nda iki sene önce açılan ve herkesin giymeye cesaret edemediği tasarımlar satan Bubble mağazası aykırılık satmaya tam gaz devam ediyor

Sıradan bir pantolon alacaksanız kesinlikle Bubble'a (Türkçesi baloncuk oluyor) gitmeyin. Ama 'trendy' giyinip, insanların sizi parmakla göstermesini seviyorsanız o zaman tamam; Bubble sizin mağazanız.

Bubble'da yeni sezonda ağırlıklı olarak Dockers ve Levis'ın özel koleksiyonları satılıyor. Dockers'dan başlayalım. Toplam yedi model özel tasarım pantolonu peynir ekmek gibi satılıyor. Kiminin önden yere kadar inen fermuarları, kiminin hava akımına izin veren yapısı, kiminin ise sekiz tane cebi var. Bazı pantolonların her iki yüzü birden giyilebilirken, bazılarının iç yüzeyi tamamen saten. Dockers pantolonların tasarımını ünlü modacı Massimo Osti yapmış. Hepsi rengarenk; kırmızı, yeşil, gri, parlak, mat... Bubble'da satılan Levi's ürünleri ise bildiğiniz Levi's'lara hiç benzemiyor. Bir kere kadın için olanlar abiye erkek için hazırlananlar ise absürd. Kadınlar için daracık düşük belli kot pantolonlar, yine aynı darlıkta asimetrik kesim etekler satılıyor. Erkek pantolonlarının kimisi çok dar (giyen adına endişelenecek kadar dar) kimisi ise şalvar gibi. Bolluk benzetmesi yapmak için yazmadık, bildiğiniz şalvar gibi. Ağı dizde bitiyor.

Arzu Kaprol'un özel tasarımları da var Bubble'da. Ve süper ilginç ayakkabılar, tüylü terlikler, (terlik dediysek düz tabanlı, clubber tipi olanları kastediyoruz) tek tük seçme gömlekler, kazaklar...

Bubble'daki fiyatlar kıyafetlerin ilginçliğiyle doğru orantılı. Yani pahalı. Hepsi özel olarak tasarlanan ve sadece birer ikişer tane üretilen bu ürünleri ucuza almak da hayal olurdu zaten!

Adres: İmam Adnan Sok. Beyoğlu

Sibel Arna


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır