kapat

06.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

PFDK şok etti
Disiplin Kurulu, iki ezeli rakibe birer maç seyircisiz oynama, ayrıca Cimbom'a 2.5, F.Bahçe'ye de 1.5 milyar lira para cezası verdi. G.Saray, Tahkim'e gitmeyecek

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, G.Saray-F.Bahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle iki kulübe de birer maç seyircisiz oynama cezası verdi. Kurul ayrıca sarı-kırmızılı kulübü 2.5, sarı-lacivertlileri de 1.5 milyar lira para cezasına çarptırdı.

Buna göre G.Saray, G.Antep maçını, F.Bahçe de Samsun karşılaşmasını boş tribünler önünde oynayacak. Kararı haklı bulan sarı-kırmızılı yönetim, herhangi bir itirazda bulunmayacak. Cezaya sert tepki gösteren F.Bahçe ise Tahkim Kurulu'na başvuruyor

Oyun 8 dakika durdu
26 Kasım'da Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan olaylı derbide, sarı-kırmızılı taraftarlar, sahaya attıkları yanıcı maddelerle oyunun iki kez toplam 8 dakika durmasına neden olmuşlardı. Disiplin Kurulu, Galatasaray kulübüne verdiği cezaları bu olaylara dayandırdı.

Fener'i koltuklar yaktı
F.Bahçe ise Ali Sami Yen Stadı'nda kırılan koltukların kurbanı oldu. Federasyon yetkilisi o karşılaşmada toplam 5 bin 960 koltuğun sarı-lacivertli taraftarlarca kırıldığını rapor etmişti. Sarı-kırmızılı kulüp ise bu rakamın sadece 2 bin 630'u için F.Bahçeliler'i sorumlu tutmuştu.

TAYFUN BAYINDIR


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır