kapat

06.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Ay'ın Balık'ta seyredeceği bugün, yakın çevrenizle iletişiminiz çok güçlü olabilir ve seyahatlerinizde güzel rastlantılar yaşayabilirsiniz. Beklenmedik kazançların sizi sevindirebileceği görülüyor.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Bugün Güneş'in Ay'la yapacağı sert açı, ortaklıklarda gerilim yaratabilir. Risk almadaki cesaretiniz maddi kazanç sağlıyabilir. Zekanızı yatırımda kullanabilir ve emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Meslek yaşantınızda zorluklarla karlaşabileceğiniz bir gün. Zaman zaman kendinizi dışlanmış hissedebilir, arkadaşlarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. Uyumlu davranmaya dikkat edin.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Balık'taki Ay'ın burcunuza yaptığı olumlu açı, çalışmalarınızda enerji verici etkiler yaratıyor. Yaşam enerjinizin güçlü oluşu sağlığınızı da olumlu etkiliyor. Bugün telepatik yetenekleriniz çok üst düzeyde.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Yay'daki Güneş'in Pluto ile birleşmesi, aşkta güç potansiyeliniz artabilir. İşbirliklerinde çıkabilecek fırsatları göz ardı etmeyin. Arkadaş toplantılarında çekici kimselerle tanışabileceğiniz bir gün.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) İkili ilişkilerinizde kararsız davranışlar gösterebileceğiniz duygusal bir gün. Karşıt burcunuz Balık'taki Ay'ın Güneş'le sert açısı işbirliği ve ortaklık konularında maddi gerilime işaret ediyor.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Çevrenizle iletişiminizin yoğun olacağı aktif geçebilecek bir gündesiniz. Yakın çevrenizle ve arkadaşlarınızla ilişkilerinizi güçlendirmek için çaba harcayabilirsiniz. Birbirinize karşılıklı yardımcı olabildiğinizi görmek her iki tarafın da güvenini yerine getirecektir.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Balık'taki Ay'ın etkileri sezgilerinizi artırabilir ve aşkta gerçekleri görmenizi kolaylaştırabilir. Romantik eğilimlerinizin yüksek olabileceği bir gün. Rahatlayacağınız yerlere yolculuk yapacaksınız.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Burcunuzdaki Güneş'in Pluto ile birleşeceği bugün, her konuda güç sahibi olmak isteyeceksiniz. Yönetmeye ve yönlendirmeye olan eğiliminiz insanların sizden çekinmesine neden olabir.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Yakın çevrenizde eğlenceli aktivitelerde bulunabileceğiniz ve dost ortamlara girebileceğiniz hareketli bir gün. Balık'taki Ay, yakın çevrenizle güvene dayalı ilişkilerinizin güçlenebileceğini belirtiyor.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Maddi konularda sizi şaşırtabilecek gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gün. Bu durumun sizi sıkabileceği ve etrafınızla tartışmalar yaşayabileceğiniz görülüyor. Kendinizle barışık olmaya özen göstermelisiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Burcunuzdaki Ay zaman zaman çoşku hissinizin artacağını gösterirken, Pluto ile oluşturduğu sert açı, iç dünyanızda karmaşa yaşayabileceğinize işaret ediyor. Duygusal çıkışlar gösterebilirsiniz.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır