kapat

06.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Provoke edildim
"Buraya sevinçli geldik, üzgün ve kırgın ayrılıyoruz. Eğer hatam olduysa G.Antep halkından ve taraftarlardan özür dilerim. Yaşadıklarım bana büyük tecrübe oldu"

Trabzonspor maçından sonra G.Antepspor yönetiminin görevine son verdiği teknik direktör Erdoğan Arıca dün G.Antep'te son basın toplantısını düzenledi. Yardımcı antrenör Metin Tekin ve kaleci antrenörü Nejat Topal ile birlikte açıklamalar yapan Arıca, "G.Antep'e sevinç ve umutla geldik, üzgün ve kırgın ayrılıyoruz" dedi.

Arıca şöyle devam etti: "Erdoğan Arıca kimliği Trabzonspor maçı sonrasında provoke edildi. Hata yaptıysam G.Antep halkından ve taraftarlardan özür dilerim. Burada yaşadıklarım benim için bir tecrübe oldu. G.Antep'te bundan sonra görev alacak teknik ekibe başarılar dilerim."

Transfer teklifi geldi
Bazı kulüplerden transfer teklifi aldığını belirten Arıca sözlerini şöyle noktaladı: "G.Antep ile sözleşmemi resmen feshetmeden başka kulüplerle görüşmem doğru olmaz. Bu yüzden isimlerini de açıklayamıyorum. Basına karşı hiçbir zaman olumsuz tavır içinde olmadım. Şimdiye kadar G.Antep'te 2, Trabzon'da da bir gazeteciyle tartıştım. Trabzonspor maçından sonra düzenlediğim basın toplantısında galiba tepkim biraz sert oldu. Bazı sözcükleri sarf etmemem gerekiyordu. Ama orada ısrarla üzerime gelindi ve provoke edildim."

MUSTAFA TEKE


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır