kapat

06.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Ebru Şallı'yı halka açtı
Beşiktaş Kulübü'nün genç başkanı Serdar Bilgili, Harper's Bazaar dergisi için ünlü manken Ebru Şallı'nın fotoğraflarını çekti

Türkiye'deki fotoğrafçılara çok ciddi bir rakip çıktı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdar Bilgili, Harper's Bazaar dergisi için çektiği siyah-beyaz Ebru Şallı fotoğraflarıyla tam not aldı.

Bu proje için Ebru Şallı'yla 5 saat çalıştıklarını söyleyen Bilgili, "Ebru Şallı çok uyumluydu. Çok güzel ve zevkli bir çalışma yaptık. Kendisi gerçekten çok başarılı bir model" diye konuştu. "Şair bir başbakanın olduğu ülkede bir kulüp başkanının fotoğraf çekmesi yadırganmamalı" diyen Bilgili, en büyük hobisinin fotoğraf, özellikle de siyah-beyaz fotoğraf çekmek olduğunu söyledi.

'ZEHİR BULAŞTI'
İlk fotoğraflarını 14-15 yaşlarında Robert Koleji'ndeyken çektiğini söyleyen Bilgili, "Fotoğrafçılıktaki ilk hocam Aydın Ungan'dı. Onun sayesinde fotoğrafa olan sempatim arttı. Lisede okurken de fotoğrafçılık kulübü başkanı oldum. Tatil günlerimi sokaklarda değil karanlık odada geçirirdim. Bir dönem geldi, baktım ki ben o zehiri almışım, artık geri dönemezdim" dedi.

ABD'deki Redlands Üniversitesi'nde fotoğrafçılık eğitimi de alan Bilgili'nin, ABD ve Türkiye'de düzenlediği iki de fotoğraf sergisi bulunuyor.

Bülent GÜNAL


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır