kapat

06.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

E-5'te 5 takla!
Kartal'da aşırı hız sonucu meydana gelen kazada, araç sürücüsü camdan fırlayarak hayatını kaybederken, iki kişi de yaralandı

İKİ ARACA ÇARPTI
Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu önceki gün E-5 Karayolu'nda korkunç bir kaza meydana geldi. Ertaş Boy'un kullandığı 34 ZE 3224 plakalı Opel Vectra marka otomobil, aşırı hız sonucu kontrolden çıkarak önünde giden bir minibüse çarptı. Savrulan otomobil daha sonra 34 RH 737 plakalı başka bir otomobile çarptı ve takla atmaya başladı.

CAMDAN FIRLADI
E-5 Karayolu'nda 5 takla attıktan sonra durabilen otomobil hurda yığını haline geldi. Emniyet kemerini takmayan otomobil sürücüsü Ertaş Boy (39), aracın takla attığı sırada ön camdan fırlayarak feci şekilde hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan Serkan Sarıdağ ile Gökhan Boy ise içinde sıkıştıkları araçtan sağ olarak kurtulmayı başardı.

DURUMLARI İYİ
Paramparça olan otomobilin enkazı saatler süren bir çalışmanın sonunda yol ortasından kaldırılırken, Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikeyi atlattıkları öğrenildi. Acı haberi alınca olay yerine koşan Ertaş Boy'un yakınları, cesedin başında sinir krizleri geçirdi.

CİHAT MAT


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır