kapat

06.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Dumankaya
İnternetin en cin fikri
İnternet Cinleri Aranıyor Yarışması'nı Benimevim.com projesi ile üniversite öğrencilerinin kurduğu Benimevim Grubu kazandı

SAP, IBM Türk, Microsoft Türkiye ve Alcatel-Teletaş işbirliği ile gerçekleştirilen İnternet Cinleri Aranıyor Yarışması'nı, "Benimevim.com" projesi ile Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencilerinden oluşan Benimevim Grubu kazandı.

Yarışma sonuçlarının açıklanması nedeniyle düzenlenen basın toplantısında konuşan IBM Özel Projeler Müdürü Oya Balkır Kılıç, 160 projeden finale kalan 10 projeyi dinlerken büyük gurur duyduklarını ve seçimde çok zorlandıklarını ifade etti. Kılıç, seçici kurulun, Benimevim adlı grubu Benimevim.com projesi ile birinci seçtiğini açıkladı. 3 kişiden oluşan Benimevim Grubu'ndan Fatih Akbaş da yaptığı konuşmada, projenin oluşturulmasında başından beri çok zorlandıklarını ifade etti.

Gruptan Mustafa Yelmer, kendilerine uzakta bir umut gibi gelen fikri gerçekleştirme fırsatı bulduklarını ifade ederek, çok mutlu olduklarını söyledi. Ahmet Şişek ise projelerinin İstanbul ve Türkiye'deki emlakçıları bir site altında toplamayı öngördüğünü söyledi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır