kapat

Pazar Eki
19.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Burçlara göre haftanız
Bu hafta Güneş 22 Kasım'da Akrep burcundaki yolculuğunu bitiriyor ve Yay burcunda ilerlemeye başlıyor.

Bu devre genel olarak Ateş grupları için olumlu bir sayfa açacacak İletişimdeyse Akrep burcunda ilerleyen Merkür'ün etkilerinin hüküm sürüyor. Yani biraz gizemli ve sorgulayıcı bir iletişim tarzı geçerliliğini koruyor. Oğlakta ilerleyen Venüs ekonomik konulara daha ayakları yere basan yaklaşımlar getirirken romantizm eğilimlerimizde uçarılıktan ciddiye doğrudönüş yaşayabiliriz.

KOÇ:Fiziksel enerjinizin ve motivasyonlarınızın güçlü olacağı bir devredesiniz. Yeni konularla ilgilenmek için vakit bulabilir yurtdışı bağlantılarınızı güçlendirebilecek girişimlerde bulunabilirsiniz. Yüksek öğrenim görenler yurtdışı bağlantılarına eğilebilir. Akrep burcundaki geri hareketi artık düzelen Merkür, paylaşımlarınızdan kaynaklanan problemlerin düzelebileceğini belirtiyor.

BOĞA:Bu hafta Merkür'ün olumlu etkilerini ikili ilişkileriniz ve ortaklıklarınız üzerinde gözleyebilirsiniz. İlişkilerinizde oluşabilecek yanlış anlama problemlerinin ve anlaşmalardaki gecikmelerin artık düzeleceğini bilmek sizi rahatlatacaktır. Maddi paylaşımlarınızla ilgili konular ön planda. Oğlak burcunda ilerleyen Venüs cinselliğinizi de oldukça yoğun hissedebileceğinizi belirtiyor.

İKİZLER:Bu hafta parasal konularda işbirliği ve yeni tekliflerle karşılaşabilir, eş veya ortağınızın kaynaklarından yararlanabilirsiniz. Fikir alışverişinde bulunarak olayları daha geniş açıdan değerlendireceksiniz. Akrep burcundaki geri hareketini sona erdiren Merkür günlük işlerinizde oluşabilecek pürüzlerden ve geçmişten gelen sağlık problemlerinizden artık kurtulabileceğinizi belirtiyor.

YENGEÇ:Bu hafta ev ve aile hayatınızda çıkmış sorunlar artık geride kalacak. Bu devrede ev ve iş hayatınızda değişimler gerçekleştirmek isteyebilir ve girişimlerde bulunabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirmeyi başarırsanız her istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Aşk konusunda kendinize olan güveniniz artarken sevdiğiniz kimseyi çekiciliğinizle etkileyebilir ve ilişkinizi geliştirebilirsiniz.

ASLAN:Bu hafta Güneş, Yay burcunda ilerlemeye başlıyor ve sizin ev, aile ve kariyer yaşamınıza olumlu etkiler veriyorlar. Fakat zaman zaman iş yaşantınızda yolunda gitmediğini düşündüğünüz konular yüzünden sıkılmanız mümkün. Akrep burcunda ilerleyen yöneticiniz Merkür'ün düzelmiş olması iletişimden kaynaklanan sorunların artık geride kalabileceğini belirtiyor.

BAŞAK:Bu hafta çevresel faktörlerde olumlu gelişmeler gözleyebilirsiniz. Kısa ve kazançlı yolculuklar gündeme gelebilir ve çevrenizle iletişiminizde artış gözleyebilirsiniz. Akrep burcundaki Merkür'ün düzelmiş olması parasal konularda eski koşullardan kurtulduğunuzu ifade ediyor. Bu hafta evinizde yenilik yapma isteğiniz artarken, yeni fikirlerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.

TERAZİ:Akrep'te ilerleyen Güneş'in durumu parasal konuların ön planda gelebileceği bir devreyi gösteriyor. Ayrıca bu hafta Akrep burcunda ilerleyen Merkür de yazılı ve sözlü iletişimin maddi alanda çok etkili olabileceği bir devreye işaret ediyor. Burcunuzda seyreden Mars size girişim gücü verirken enerjilerinizi dengelemeniz gerektiğini de hatırlatıyor. Kişisel çekiciliğinizde artış hissedeceksiniz.

AKREP:Merkür'ün artık düzelmiş olması size uzun zamandır getirmiş olduğu unutkanlık ve iletişimle ilgili diğer problemlerden kurtulabileceğinizi belirtiyor. Yay burcuna bu hafta geçecek olan Güneş, parasal konularda olumlu sinyaller veriyor. Venüs'ün iletişim sektörünüzdeki varlığı enerjinizi eğitim ve ticaret konularına kanalize ederek yatırım yapma isteğinizi artırıyor.

YAY:Burcunuza geçecek olan Güneş sayesinde kendinize olan güveniniz yükseliyor. Kişisel çekiciliğinizdeki artış aşk konusunda önemli gelişmeleri ön plana çıkartabilir. Akrep'te geri giden Merkür'ün artık düzelmiş olması bilinçaltınızda sizi rahatsız eden sorunlardan kurtulabileceğnizi belirtiyor. Para sektörünüzde ilerleyen Venüs bolluk, bereket yaratırken lüks isteğinizi de artırabilir.

OĞLAK:Venüs, kişiliğinizdeki ve dış görüntünüzdeki olumlu değişmelerin çevreniz tarafından takdir görebileceği bir devrede bulunduğunuzu belirtiyor. Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir devredesiniz. Tek başınıza yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar bu hafta çok daha verimli olabilir. Mars ise enerjinizi kariyerinizle ilgili konulara yönlendirebieceğinizi belirtiyor.

KOVA:Güneş'in etkisiyle sosyal çevrelere girebileceğiniz ve arkadaş çevrelerinde hoş ilişkiler kurabileceğiniz bir devredesiniz. Kendinizi ve çevrenizi ortak çalışmalar için motive edebilecek güce sahip olduğunuz görülüyor. Meslek yaşamınızda karşılaştığınız iletişim problemlerinden tamamen kurtulacaksınız. Bu devrede sevdiklerinizle tatil amaçlı bir gezi düzenleyebilirsiniz.

BALIK: Kendinizi cesurca ortaya koyabilir yaptığınız işlerle ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken ani kararların etkisinde kalmamaya dikkat etmelisiniz. Uzun süredir Akrep burcunda geri hareketini sürdüren Merkür'ün artık düzelmesiyle birlikte gecikmiş olan eğitim ve yolculuk konuları yeniden gündeme gelebilir. Ayda Ersan


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır