kapat

23.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Telsim
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Aslan'daki Ay'ın Akrep'teki Güneş'le sert açısı kendinizi fazlasıyla beğenmeye eğilimli olabileceğinizi belirtiyor. Aileniz tarafından desteklenmeye ihtiyaç duyabilir ve duygularınızı sevdiğiniz insanla paylaşmak isteyebilirsiniz. Yaratıcı fikirlerinizi şu günlerde uygulamaya koyabileceğiniz görülüyor.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Mesleki konulardaki başarınızın karşılığını maddi olarak alamamaktan şikayetçi olabilir ve beklenmedik bir fırsatı kaçırmanın rahatsızlığını yaşayabilirsiniz. İş yaşantınızda yolunda gitmediğini düşündüğünüz konular yüzünden sıkıntılı olabileceğiniz görülüyor. Sevdikleriniz tarafından desteklenmek sizi rahatlatacak.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Aslan'daki Ay'ın sert açılarının üzerinizde enerji verici etkileri olabilir. Yeni kuracağınız ilişkilerle iletişime çok açık olacağınız bugün eğitim fırsatları üzerinde karar alabilirsiniz. Uzun seyahatlerplanlayabilirsiniz. Her türlü anlaşmadan kazançlı çıkmanız mümkün. Bugün alacağınız kararlar size şans getirebilir.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Aslan'daki Ay'ın Güneş'le oluşturduğu sert açı maddi konularda yeni girişimler için çok uygun bir zamanda olmadığınızı belirtiyor. Pazarlık ve ticari işlemler yapmak için iyi bir günde değilsiniz. Yatırımlarınızı yaparken risk almaktan kaçınmalısınız ve paylaştığınız değerler konusunda dikkatli olmalısınız.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Bugün burcunuzdaki Ay'ın Akrep'teki Güneş ve Boğa'daki Satürn'le oluşturacağı açı birçok konuda huzursuzluk yaşayabileceğinize işaret ediyor. Birebir ilişkilerinizdeki ruhsal gerginliklerden fazlasıyla etkilenmeniz mümkün. Kaynaklarınız konusunda tek başınıza karar vermek isteyebilirsiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Bilinçaltı saplantılarınızdan kurtulmak için rahatlamayı denemelisiniz. Burcunuzdaki Mars sayesinde bugün kişisel girişimleriniz konusunda daha cesaretli olabilirsiniz. Fakat harekete geçme konusunda duraksayabilirsiniz. Yalnızca sizi ilgilendiren konularda yenilikler yapmak istemeniz mümkün.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Duygularınızı açtığınız arkadaşlarınızdan fazlasıyla etkilenebileceğiniz bir gündesiniz. Uranüs'ün ve Aslan'daki Ay'ın desteğiyle yaratıcı fikirlerinizle projelere destek verebilir ve temsilcilik görevi üstlenebilirsiniz. Girişimlerinizi uygulayarak hayata geçirme konusunda motivasyonlarınız yükseliyor.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Burcunuzda ilerleyen Güneş'in Ay'la yaptığı sert açı, işlerinizde meydana gelebilecek ertelemelerin üzerinde fazla durmamanızı öğütlüyor. Sorumluluklarınızdaki artışla birlikte yeni anlaşmalar ve iş bağlantıları da gündeme gelebilir. Maddi konularda aceleci olmayın ve disiplini elden bırakmayın.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Bugün Aslan burcundaki Ay'dan olumlu etkilenen burçların arasında siz de varsınız. Kendinizi rahat bırakabilir ve çevrenizle ilişkilerinizin kendiliğinden geliştiğini farkedebilirsiniz. Bugün kuracağınız ilişkiler, size yeni ufuklar açabilir. Yeni konularla ilgilenmek ve yolculuk planlamak için çok uygun bir zaman.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Kendinizi daha iyi ifade edebilmek için düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. Ortak yatırımlar ve hisseli paralar konusunda yenilikler yapmak isteyebileceğiniz bugün plansız hareket etmemeye özen göstermeniz gerek. Yakın çevrenizdeki kimselerle birçok bakımdan iyi anlaşabileceğiniz görülüyor.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Aslan burcundaki Ay'ın Akrep'teki Güneş ve Boğa'daki Satürn'le yaptığı sert açılar ikili ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda gerilimlere işaret ediyor. Çok iyi ve çok ters olayları bir arada yaşayabilirsiniz. Yeni anlaşmalara imza atmadan önce hesaplarınızı iyi yapmalı ve birlikte karar vermelisiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Güneş'in ve Satürn'ün Ay'la gerilimli açısı, bugün vereceğiniz sözlere dikkat etme gerekliliğini hatırlatıyor. Haberleşme kopuklukları işlerinizi negatif etkileyebilir. Özellikle iş çevrenizde diyaloğun önemine inanmanız gerekiyor. Yaşamınızda yeni planları ve yapıcı düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır