kapat

23.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
KISA KISA KISA

Çiller: Bu haliyle af çıkmasına karşıyız
DYP Genel Başkanı Tansu Çiller, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, bu iktidar döneminde cezaevlerinin denetlenemeyecek hale geldiğini öne sürerek, "Cezaevlerini denetlenemeyecek hale sokacaksınız, daha sonra da o baskıya boyun eğerek, onların dediğini yapmaya çalışacaksınız. Bunun için affa karşıyız" dedi. Çiller,"Bu affa karşıyız, çünkü iradeleriyle açıkça söylemediklerini gizli olarak bir genel affa dönüştürerek yapmalarından endişe ediyoruz. Sayın Ecevit'in bundan önce yaptığı gibi, butün bunların sokağa salınmasıyla 12 Eylül öncesi durumun Türkiye'de tekrar etmesinden edişe ediyoruz" diye konuştu.

Öksüz: Erbakan da cezasını çekmeli
Ulaştırma Bakanı Enis Öksüz, dün Rize'de yaptığı temaslar sırasında gazetecilerin afla ilgili sorularını yanıtladı. Öksüz, Necmettin Erbakan'ın affedilip edilmeyeceği yönündeki sorusuna, kanunların insanlara göre uygulanması diye bir şeyin söz konusu olamayacağını belirterek "Demokratik bir dönemde insanların eşit sayıldığı bir dönemde böyle bir şey olur mu? Ben suç işlemişsem ben de cezasını çekerim. Sayın Erbakan işlemişse o da cezasını çeker" dedi

Küstah Bosnalı: Türkiye terörist
Düşünce özgürlüğünün önündeki engellerin kaldırılması için "İstanbul Buluşması" adı altında Türkiye'ye gelen ve kapatılan RP'nin lideri Necmettin Erbakan'ı da ziyaret eden BM heyetinin Bosnalı üyesi Fadila Memiçoviç, Türkiye'de kadınların başörtüsü takmalarının engellendiğini iddia etti. FP Grup Başkan Vekili Avni Doğan'ı ziyaret eden Memiçoviç, Türkiye'ye yönelik eleştirilerinin dozunu kaçırarak "Eğer kadınlar başörtülü olarak Meclis'e giremiyorsa Türkiye laik bir ülke değil terörist bir ülkedir. Başörtüsü takılmasının engellenmesi bir terördür" dedi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır