kapat

23.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Kişiye özel sanal acenta
Türkiye'nin ilk sanal seyahat acentası Sonfiyat.com'un Pazarlama Direktörü Ağaoğlu, bu yıl dünyada web üzerinden satılan uçak bileti cirosunun 9 milyar $'a ulaşacağını söyledi

Türkiye'nin ilk sanal seyahat acentası http://www.sonfiyat.com, 13 aylık bir çalışmanın sonunda dün faaliyete geçti. Sitenin tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında konuşan Sonfiyat.com'un Pazarlama Direktörü Neslihan Ağaoğlu, 2000 yılında dünyada web üzerinden satılan uçak bileti cirosunun 9 milyar doları bulacağını söyledi. Ağaoğlu sitenin Türkiye'nin ya da dünyanın herhangi bir yerine yolculuk için gerekli tüm hizmetleri, en ekonomik biçimde sunan, kişiye özel seyahat acentası olduğunu belirtti.

En uygun fiyatla uçak biletinin sonfiyat.com'dan satın alınabileceğini ifade eden Ağaoğlu, sitenin sunduğu hizmetler içinde Türk Hava Yolları ve dünyanın en büyük havayolu şirketlerinin uçuş tarifelerinin yanı sıra belli uçuş noktalarına yönelik indirimli uçak bileti ve son dakika fiyatlarından yararlanma fırsatının sitede yer aldığını söyledi.

Özel paket uygulaması
Ağaoğlu, www.sonfiyat.com'dan yüzde 25'e varan indirimlerle satın alınan THY, Alitalia, KLM, Lufthansa, British Airways ve Austrian Airlines'a ait uçak biletlerinin dilenirse Atatürk Havalimanı Yeni Dış Hatlar Terminali Gidiş bölümündeki bilet satış ofisinden, Viking Turizm bürolarından ya da bilet sahibinin adresine ulaştırıldığını kaydetti.

Dünya turundan balayı paketlerine kadar farklı özellikteki her türlü seyahat için sitede zengin bir içeriğin bulunduğunu belirten Neslihan Ağaoğlu, Amerika'dan Avrupa'ya, Avustralya'dan Uzakdoğu'ya kadar dünyanın her yerindeki otellere ilişkin ayrıntılı bilgilerin de www.sonfiyat.com adresinde yer aldığını bildirdi. Ağaoğlu, dünyanın belli başlı kentlerindeki rent a car (taşıt aracı kiralama) kuruluşlarının da site aracılığı ile bulunabildiğini ve vize ile ilgili soruların tüm cevaplarının sitede yer aldığını duyurdu.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır