kapat

CUMARTESİ EKİ
18.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Dikkat kabinde erkek var
Alışveriş yalnızca kadın milletine mahsus değil. Erkekler de mağazaları talan ediyorlar. Unisex mağazaların kabinlerinde hep onlarla karşılaşıyoruz. Peki ne alıyorlar? Ya da ne almaları gerekiyor?

Eskiden erkekler bir başkaydı. Kışa girerken iki takım yazlık, yaza girerken de iki takım kışlık elbise, arada da birkaç gömlek, birkaç kazak alırlardı ve giyinme işi biterdi. Ya da annelerine, karılarına aldırırlardı. Şimdi öyle mi? Kadınları geçtiler. Yandan cepli pantolon, omuzdan fermuarlı kazak, deri mont, parlak jean, omuzdan çarpraz asılan çanta, kareli gömlek, vücudu saran t-shirt, polar, sweatshirt ve mont, erkek alışveriş listelerinin ön saflarında.

Artık haftada beş gün aynı takım elbiseyi giyen, hafta sonları için ise bir jean'i bir de gömleği olan erkekler tarihe karıştı Allaha şükür! Anlayacağınız hem kadın hem erkek kıyafeti satan mağazalardaki kabinleri artık erkeklerle paylaşıyoruz. Sakın fermuarınızı kapatmadan kabinden çıkmayın!

Halen stil problemi yaşayan erkekler için gerekli adresler...

Benetton Bazı erkeklere göre "çok renkli" olan Benetton'dan kaz tüyü anarok ve jean mont alıyorlar. Türkiye'de toplam 70 mağazası bulunan Benetton'un palto ve mont koleksiyonlarında tam 16 farklı model var. Kaz tüyü anorak: 79 milyon 950 bin lira. Jean mont: 37 milyon 950 bin lira.

Levi's Jean deyince bir zamanlar hem kadınların hem erkeklerin tek tercihi Levi's'dı. Sonra kadınlar döneklik yaptı. Guess, Gucci, Armani gibi markaların jean'lerine gönül verdi. Ama erkekler istikrarlı davrandı. Hâlâ büyük bir çoğunluk Levi's giyiyor. Yeni çıkan nefes alan jean CoolMax'ları da çok sevdiler. Geçen yıl piyasaya çıkan Engineered Jeans'ler de trendy abilerin vazgeçilmezleri arasında.

More&More
Erkek koleksiyonunda nostaljik çizgiler var. More &More'da rahat blazer'lar, yarı resmi takımlar yeni trendi belirliyor. Erkek pantolonları "dar". Bu sebeple kilolu olanların pek şansı yok. Kısa deri ceketler hoş. Ama More&More'dan kazak almanızı öneririz. Spor ceketlerin fiyatı 65 milyon 950 bin. Trikolar 29 milyon 950 bin ile 38 milyon 950 bin lira arasında. Pantolonlar ise 19 milyon 950 bin lira.

Diesel Tek kelimeyle "aykırı". Saçlarını rengarenk yapan ve renkli gözlük trend'ini takip eden erkekler Diesel giyiyor. Ama güzel. Farklı gözükmek isteyenlerin tercihi Diesel'in eskimiş gibi gözüken Jean montlarını tavsiye ediyoruz.

Beymen Bordo, zeytin yeşili, taba renklerde deri ceketler ve kareli tek ceketler, balıkçı yaka trikolarla tamamlanıyor. Parlak renkli kumaşlarla hazırlanmış pantolon ve ceketler de var. Buruşmayan kumaş "natural stretch" özellikle bekâr erkeklerin tercihi.

Tween Yazın erkeklere turuncu giydirdi ama kışın hedefleri o kadar uçuk değil. Yine kazakları dar kesim. (Bu arada bir kısım erkek hala dar kazak giyince kendini "yumuşak" hissediyor.) Tween'in pantolon kesimleri oldukça iyi.

Mavi Jeans Jean kesimleri çok güzel. Üstelik XXXL bile var. Kilo derdi olanların ilk tercihi olan Mavi Jeans polarlarıyla da ilgi topluyor.

Loft Koleksiyon ağırlıklı olarak jean. Denim'lerin her biri farklı yıkanmış. Yani her birinin renkleri farklı. Rengarenk ve şık polar'ları var. Loft'dan bir de kaz tüyü mont ve triko alabilirsiniz. Fiyatlar şöyle: Polar 16 milyon 500 ile 34 milyon 500 arasında değişiyor. Jean fiyatları ise 18 milyon 950 bin lira ile 22 milyon 500 bin lira arasında.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır