kapat

11.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Danışmana suçüstü
MHP'li Melek Denli Karaca, vatandaşı dolandıran danışmanı Derya Kol'un sesini kasete alarak skandalı ortaya çıkardı

Meclis'te bir danışman skandalı daha yaşandı. MHP Çorum Milletvekili Melek Denli Karaca'nın danışmanı Derya Kol'un, vatandaşlardan işe yerleştirme vaadiyle para aldığı ortaya çıktı. Olayı öğrenen MHP'li Karaca, danışmanını parasını aldığı kişilerle yüzleştirerek sesleri kasete aldı. Danışmanın ağlayarak suçunu itiraf etmesi üzerine işine son veren Karaca, savcılığa da suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

MHP Çorum Milletvekili Melek Denli Karaca'nın danışmanı Derya Kol'un, Adil Gürsoy ve Mehmet Şişli adında iki aracıyla birlikte Kırıkkale'deki 20 kişiden para aldığı iddia ediliyor.

Doktor kökenli Karaca, "Bizim dışımızda olan bir hadise. Suç yargı kararıyla sabit olmadan suçlu demek de mümkün değil. Araştırılacak neyin nesi olduğu. Kimlerin aracı olduğu anlaşılacak. Ben olayı yargıya intikal ettirdim. İşine de son verildi. Tabii olaydan dolayı ben çok üzüldüm" dedi. İşe yerleştirilme vaadiyle dolandırıldığını kaydeden Savaş Akyüz, ise henüz suç duyurusunda bulunmadığını, verdiği parasını kurtarmaya çalıştığını söyledi. Öte yandan Derya Kol'un eşi Adnan Kol, iddiaların tümünü dedikodu olduğunu öne sürdü. Adnan Kol, eşinin gerçeğin ortaya çıkması için savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu da belirtti.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır