kapat

11.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Telsim
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Bugün ikili ilişkilerinizde iletişim yoğunluğuyla birlikte yeni anlaşmalar gündeme gelebilir. Oğlak'taki Ay'ın konumu ortaklık ilişkilerinize yoğunluk getiriyor. Dikkatinizi günlük işlere kanalize edebilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Bugün Ay'ın durumu aşk ilişkilerinize yoğunlaşabileceğinizi belirtirken sevgiyle ilgili konular gündeme gelebilir. Ay'ın burcunuzdaki Satürn'le olumlu ilişkisi sosyal yaşamınıza ahenk getirecek.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Romantik eğilimlerinizin yüksek olacağı bugün aşk konusunda hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki insanı çekiciliğinizle etkileyebileceğinizi bilmek sevgiye olan motivasyonunuzu arttırıyor.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Bugün kişiliğinizin ve ilişkilerinizin sağlamlığı sayesinde bir çok işinizi rahatça yoluna koyabileceksiniz. Aşk konusunda güçlü dürtülere ve heyecanlara sahipsiniz. Yakın çevrenizle iletişiminizin olumlu.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Başak'ta ilerleyen Mars'ın Satürn'le olumlu açısı para sektörünüzü hareketlendirirken, bedensel ve ruhsal kaynaklarınızla ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinize taze bir soluk gelecek.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Ay'ın burcunuzdaki Mars'la rahat açısı bugün yaşam enerjinizi arttırırken, girişimci ruhunuzu ve motivasyonlarınızı uygulayabileceğiniz elverişli koşulları gündeme getiriyor. Kendinizi yenilemelisiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Bugün hem motivasyonlarınız yükselecek hem de kişisel çekiciliğinizde artış hissedeceksiniz. Parasal durumunuz bugün rahat koşullardan etkilenebilir. Patronunuzdan alacağınız takdir sizi sevindirecek.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Burcunuzda ilerleyen Merkür'ün Ay'la sert açısı iletişim yeteneğinizin artabileceğini vurgularken zaman zaman sivri sözlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Arkadaş gruplarında yapıcı ilişkiler kurabileceksiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Başak'ta ilerleyen Mars'ın Ay'la olumlu açısı kendinizi ortaya koyabileceğiniz çalışmalarda yer alabileceğinizi ve yaptığınız işlerle ön plana çıkmak isteyebileceğinizi belirtiyor. İdeallerinizi konusunda fırsatlar var.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Bugün burcunuzda ilerleyen Ay'ın desteği sayesinde yeni konularla ilgilenmek için vakit bulabilir yurtdışı bağlantılarınızı güçlendirebilecek girişimlerde bulunabilirsiniz. Kariyer yaşamınızda bir yükselme görünüyor.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Duygusal bakımdan oldukça yoğun olabileceğiniz bugün yakınlarınızla duygularınızı paylaşmaktan mutlu olabileceğiniz görülüyor. Ataklığınız ve kişisel güveniniz sayesinde her işte başarılı olacaksınız.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Bugün önemli olan konuların başında ortaklık ve eşinizle olan ilişkilerinizin geleceği gözleniyor. İkili ilişkileriniz ve ortaklıklarınız çok olumlu. Partnerlerinizle fikir alışverişinde bulunmak yararınıza.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır