kapat

11.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
KISA KISA KISA

Kamuran ve Memecan TÜYAP'ta
Bu yıl 19'uncusu gerçekleşen İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı'nda bugün yazar Solmaz Kamuran okurlarıyla buluşuyor. Çoksatan roman Safiye Sultan'ı Türkçe'ye kazandıran Kamuran'ın, 1492'de İspanya'dan kovulan Seferad Yahudileri'nin yaşamının 100 yıllık bölümünü anlattığı 'Kirâze", 20 gün içinde 6 baskı yaptı. Kitabın yazarı Solmaz Kamuran, bugün saat 18.00-20.00 arasında TÜYAP Fuar Merkezi'nde İnkılap Yayınları standında kitabını imzalayacak.

Memecan yeni kitabının imzalıyor
Sabah Gazetesi çizeri Salih Memecan da yarın hayranlarıyla buluşuyor. Memecan, saat 14.00-16.00 arası kitaplarını imzalıyor. Salih Memecan'ın, 9'uncu kitabı "Bak bak Şimdi Bak" geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkmıştı. Ünlü çizer, son kitabının yanısıra diğer kitaplarını da imzalayacak.

Salih Memecan, Tüyap Kitap Fuarı B Katı 7'inci Sokak'ta yer alan Sabah Kitapçısı'nda okurlarının sorularını yanıtlayacak.

Keçeciler: 338 ton et yakalandı
Devlet Bakanı Mehmet Keçeciler bu yıl içinde gümrük muhafaza birimleri tarafından 388 bin 690 kilo çeşitli et yakalandığını bildirdi. Keçeciler, "Bunlar arasında domuz eti, karides, balık ve et bulunmaktadır" dedi. Keçeciler dün ulaşan son bir bilgi notuna göre de İstanbul Gümrük Muhafaza Başmüdürlüğü'nce, toplam 4 trilyon lira değerinde 1 milyon 100 metre kumaşın dahilde işleme belgesi ile getirilip yurtiçinde satıldığını ortaya çıkarıldığını ve 26 kişinin yakalandığını açıkladı.

Gökalp: Büyük firmalar var
Tarım ve Köyişleri Bakanı Hüsnü Yusuf Gökalp, kaçak et işinin asıl büyük firmalar tarafından yapıldığını, bunların isimlerinin belirlenerek ilgili makamlara bildirildiğini söyledi. Gökalp kaçak etlerin hangi tarihlerde girdiğinin yakında açıklanacağını kaydetti. Gökalp, vatandaşların ne yapması gerektiğine ilişkin bir soruya da, "Vatandaşımızı korkutmak istemiyorum. Eskiden girmiş bu gıdalar, inşallah sağlıksız değildir" karşılığını verdi. Gökalp kaçak hayvan girişinden vergi kaybının 250 trilyon lira olduğunu söyledi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır