kapat

11.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Sabancı'nın veliahtları Adana'yı fethetti
Sakıp Sabancı'nın katılamadığı Adana gezisinde aileyi Ömer ve Demir Sabancı temsil etti

Sabancı Grubu'nun veliahtlarından Ömer ve Demir Sabancı, Adana'ya çıkarma yaptı. 2001 yılının Mart ayında hizmete girecek HiltonSA'nın tanıtımını yapan Sabancılar, grubun perakendecilikte yeni konsepti Klik Mağazalar zincirinin 4.'sünün açılışını da gerçekleştirdi.

Özdemir Sabancı adına yaptırılan kapalı yüzme havuzunu da hizmete sokan Sabancılar'ın bu çıkarmasına, son dakikada gezisini iptal eden Sakıp Sabancı katılmadı. Demir ve Ömer Sabancı önce Adana'da elektrik, elekronik ve optik sektöründe Sharp, Thomson ve Hoover gibi dünya devi markaları ve kaliteli ürünleri hizmete sunan Klik Mağazaları'nın yeni halkasını açtı. Gece gündüz konsepti üzerine kurulu günün 24 saati ihtiyaç duyulan ürünlere yer veren Klik mağazalar zincirinin dördüncüsü Adana hizmete girdi.

Genç Sabancılar daha sonra Hacı Ömer Sabancı Vakfı tarafından Çukurova Üniversitesi'nde yaptırılan Özdemir Sabancı kapalı yüzme havuzunu hizmete soktu.

ADANA'YA HİLTON
Bu arada Adana HiltonSA'nın inşaatı tüm hızıyla sürerken bir tanıtım daveti verildi. Kokteylde bir konuşma yapan Ömer Sabancı, "Sabancı ailesi olarak Adana'dan kopmadık. Hilton Oteli'nin yapılması için babam çok emek sarfetti, biz de onun isteğini yerine getirerek HiltonSA otelini bahar aylarında hizmete açacağız" diye konuştu.

Olay TAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır