kapat

11.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Gucci'nin katil eşi ölmek istedi
Modacı eşi Maurizio Gucci'yi öldürmek suçundan 26 yıl hapse mahkum edilen "Kara Dul" lakaplı Patrizia Reggiani, cezaevinde kendisini asmaya kalktı

Opera Cezaevi'nde 26 yılllık cezasını çekmekte olan Gucci'nin dul eşi Patrizia Reggiani, geçen Çarşamba günü kaldığı koğuştaki yatağının çarşafıyla kendisini asmaya kalktı. Gardiyanlar tarafından kurtarılan Kara Dul, yaklaşık 4 yıldır hapis yatıyor. Bir gün önce Milano San Vittore Cezaevi'nden Opera Cezaevi'ne nakledilen Patrizia Reggiani, intihar teşebbüsünün ardından kaldırıldığı San Paolo Hastanesi'nden 24 saatte taburcu edildi. Hapishane yetkilileri, Reggiani'nin intihar girişiminin göstermelik olduğunu vurgularken; Kara Dul'un avukatları, 1992 yılında beyin ameliyatı geçiren Reggiani'nin sağlık durumunun cezaevine uygun olmadığını, bu nedenle böyle bir şeye kalkışmış olabileceğini söyledi.

SERBEST BIRAKILACAK MI?
Reggiani'nin avukatları bir süre önce Milano Temyiz Mahkemesi'ne başvurarak, müvekkillerinin serbest bırakılmasını istemiş, gerekçe olarak da sağlık durumunu neden göstermişti. Şimdi son yaşanan olayın üzerinde ısrarla duran avukatlar, Reggiani'nin serbest bırakılması için yeniden harekete geçti. Reggiani, 4 yıl önce eski eşini, Napolili bir büyücü aracılığıyla bulduğu 3 kişiye vurdurtmuştu. Katillerin daha fazla para almak için Reggiani'ye şantaj yapması ve bazı görgü tanıklarının ortaya çıkması üzerine Reggiani'nin foyası ortaya çıkmış ve Kara Dul hapsi boylamıştı.

Yasemin TAŞKIN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır