kapat

CUMARTESİ EKİ
11.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Bıçak gibi çizer
Türkiye'nin en yetenekli yeni kuşak çizerlerinden Kutlukhan Perker'in yeni çizgi-öykü kitabı 'masal mafya' çıktı. Perker'le tanışmak için geç kalmadınız; bugün imza günü

Benim ilk kahramanım babamdı... Kutlukhan Perker'in yeni çizgi-öykü kitabı 'masal mafya'nın ilk başlığı bu. Hikaye, Perker'in çizimleriyle o kadar gerçek ki, hepimizin hayatının bir köşesine dokunuyor. Bittiğinde, diğer öyküye geçmek için sabırsızlanıyorsunuz. Kitapta çizerin 'semt hikayeleri' adıyla Yeni Binyıl'da yayınlanan taze, bıçak gibi keskin çizgi-öykülerini bir arada bulma şansınız var. Perker, modern hayattan kadın-erkek ilişkilerini, polisiyeyle harmanlayarak ustaca kurgulamış ve benzerine ancak Batı'da rastlanacak muazzam çizgilerle aktarmış.

Halen Yeni Binyıl gazetesinde karikatür, illüstrasyon ve çizgi roman çalışmalarını sürdüren çizerin farklı çalışmalarına 1 Numara dergilerinde de rastlayabilirsiniz. Çizim hayatına Gırgır'da başlayan Perker, bir yandan Anadolu Üniversitesi Çizgi Film bölümünde okurken bir yandan da Avni, Fırt, Dıgıl, Hıbır, Leman ve Öküz gibi dergilerde çalışmaya devam etti. Bu arada iki derginin de yayın yönetmenliğini yaptı: Pilot ve Rock Kazanı.

Kısa süre önce illüstrasyon aleminin en prestijli kurumu Society of Illustrators adlı kurumun üyeleri arasına giren bu yetenekli kalemi keşfetmediyseniz, geç kalmadınız... Kutlukhan Perker bugün TÜYAP Kitap Fuarı'nda Çınar Yayınları standında 14:00-16:00 arasında kitabını imzalayacak. Kaçırmayın.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır