kapat

23.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Barça havasıyla

Beşiktaş, maça Barcelona havası ile başladı ve öyle bitirdi. Kartal biraz koştu, biraz oynadı, biraz gösteriye kaçtı ve epeyce gol attı.

Gösteri yapanların başında Shorunmu geliyordu. Maaşallah kıvrak figürleri vardı. Shorunmu bu huyundan vazgeçmezse, bir gün Beşiktaş yanar. Nouma da "Bu dağları ben yarattım" havasındaydı. Nouma için bu hiç alışık olmadığımız bir görüntü.

Gördüğü sarı karttan sonra itirazlarını sürdürmesi anlaşılır gibi değil. Ya Sarvan kırmızı kartını da çıkarsaydı, Nouma bunun hesabını nasıl verirdi?

Benim bildiğim Scala bu tür tuhaflıklara izin vermez. Nitekim de öyle oldu. Nouma ikinci yarıda soyunma odasında kaldı. Shorunmu da 53. dakikada kulübeye geldi. Bu İtalyan'ı sevmekte haklıyım. Adam doğruyu görüyor ve affetmiyor. Orta alanın göbeğindeki Karhan, Tayfur ve İbrahim, yorgun muydular isteksizmiydiler yoksa 3 puanı çantada keklik görmenin rahatlığı içinde miydiler?

Doğrusu anlayamadım. Hangisi olursa olsun. Ben hiçbirini mazeret olarak kabul etmem. Hele Nihat'ın tabanca gibi halini gördükten sonra hiç kabul etmem.

İşte Şifo Mehmet farkı
Demek ki oynayan oynuyor. Bu çocuğu Tanrı nazardan saklasın. Tank gibi eziyor gidiyor. 2. gol Nouma'nın değil Nihat'ın. Nouma'ya "Lütfen şu topu ağlara iter misin?" dedi. Nouma da itti. Münch belirli çizginin altına hiç düşmüyor. En azından görevini yapıyor.

Geride oynayanlar da görevlerini yaptılar. Disiplinden uzaklaşmadılar. Rakibe pozisyon vermediler. Canla başla mücadele ettiler. Ah bir de topu oyuna olumlu sokabilseler.

Ahmet dün ne oynadı ne yaptı ben fark edemedim. Scala kendisini 63. dakikada oyundan alırken nihayet Ahmet'i gördük. Yerine giren Fazlı gol kaçırdı ama iyi işler de yaptı. Gelecek için umut verdi. Kaptan Mehmet oyuna girdikten sonra Beşiktaş maçı bir anda kopardı. İşte Mehmet farkı bu....

A.Gücü çok koştu çok mücadele etti. Haddini bilerek oynadı. Ancak güçleri bu kadar idi. Sarvan cesur hakem değil. İşi idare etmeye çalışıyor. Bu nedenle de yanlış üstüne yanlış yapıyor.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır