kapat

19.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
banner
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yeniden başlasın
Milan bozgunu sonrası hedef Şampiyonlar Ligi'nde beyaz bir sayfa açmak. Scala, "Barcelona olağanüstü ama yeneceğiz" dedi

Beşiktaş, Avrupa Kupaları'nda tam 16 maçtır yenilgi yüzü görmediği İnönü Stadı'nda, Barcelona'yı ağırlıyor. Şampiyonlar Ligi'ne Milan yenilgisi ile giren siyah-beyazlılar, 21.45'teki karşılaşmanın hazırlıklarını dün tamamlayarak Fulya Tesisleri'nde kampa girdiler. İspanyol rakibini devirmenin hesaplarını yapan Beşiktaş'ta sakatlığı süren Halilagiç'in durumu bugün belli olacak. Ümit'in forma giyebileceği açıklandı.

'F.Bahçe ilaç gibi geldi'
Teknik direktör Scala dün düzenlediği basın toplantısında, takımına güvendiğini ve güçlü rakiplerini yeneceklerini söyledi. İtalyan hoca, "Milan maçını başlamadan kaybetmiştik. Çünkü rakibin baskısını kaldıramadık. Ama F.Bahçe galibiyeti bize ilaç gibi geldi ve Barcelona maçı için moral bulduk. Ancak bu galibiyet bizi çok etkilememeli ve havaya sokmamalı. Çünkü çok zor bir rakiple karşılaşacağız" şeklinde konuştu.

Sistem değişmiyor
Oyun sistemlerini değiştirmeyeceklerini sözlerine ekleyen Scala, "Ancak rakibe dönük bazı önlemler alacağım. Maç kasetlerini de futbolcularımla seyredip, stratejiyi belirleyeceğiz. Barcelona karşısında sahaya defans yapmak için çıkmayacağız. Bu, yenilgiyi peşinen kabullenmek olur. Ancak fazla da hayale kapılmamak lazım. Barcelona şu anda olağanüstü bir form yakaladı. Biz seyirci avantajımızı kullanarak kazanmak için oynayacağız" ifadesini kullandı.

FATİH DOĞAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır