kapat

19.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
banner
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Çizmeyi aşma Baliç
Mustafa Denizli, düzenlediği basın toplantısında Baliç'ten medyaya herkese esip gürledi: "Baliç gençlik hatası yaptı. Oğuz'u bana ihanetle suçlayan halt ediyor. Kendimi yedirmem."

F.Bahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Baliç'i ilk kez sert bir dille uyardı. Siirt maçında çıkarılmasına tepki gösteren ve Beşiktaş derbisinde oyundan alınınca bilekliğini fırlatan, yedek kulübesinde oturmayan Boşnak yıldız ile bir sorunu olmadığını belirten Denizli, "Yedek kulübesini terk edip gitmesi fevri bir davranış. Gençlerin bu tip hatalarını düzeltmek için buradayız. Her hareketin bir çizgisi vardır. Bunu kimse aşamaz" açıklamasını yaptı.

Sezon sonu görüşeceğiz
Yardımcıları Oğuz Çetin ve Nurettin Yıldız ile düzenlediği basın toplantısında eleştirileri yanıtlayan Denizli, "Bugünlere bir maçta gelmedim. Her zaman başarıyı yakalayan bir insanım. Bundan sonra da yenilebiliriz. Ancak sezon sonunda ne olacağını hep beraber göreceğiz. Bu sonuçtan sonra değişik olaylar bekleyenlere pabuç bırakmam. Onlara karşılık vermeden pes etmem. Kafamı da, sağlığımı da, canımı da ortaya koyarım" ifadesini kullandı.

İlk sorumlu benim
Denizli, 6. yabancı olayı hakkında yardımcılarıyla arasında bir gazetede çıktığı gibi diyalog geçmediğini belirterek, "Ekibin başıyım. Hatanın en önemli sorumlusu benim. Oğuz'un benim yerime geçmek için bunu yarattığı dedikodularını üretenler halt ediyor. Oğuz'un böyle bir hedefi ve hırsı olmasa yanımda işi olmaz. En büyük desteği benden görecek, yerimi de ona ben bırakacağım. Bir kalple, bir beyinle ekip olarak çalışıyoruz" dedi.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır