kapat

19.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
banner
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Esra Ceyhan, TV filminde oynuyor
A'dan Z'ye programının güzel sunucusu Ceyhan, atv için çekilecek filmde üç ayrı kadını canlandıracak

Ekranların gündüz kuşağındaki en çok izlenen programı "A'dan Z'ye"nin sunucusu Esra Ceyhan, sonunda oyunculuk tekliflerine karşı koyamadı.

Ceyhan, senaryosunu Kandemir Konduk'un yazdığı "Ünlü Yıldız" adlı TV filminde oynamayı kabul etti. atv'deki programına başladıktan hemen sonra birbiri ardına film teklifleri aldığını belirten Esra Ceyhan, şunları söyledi:

Konduk faktörü
"Senaryolar sıradandı. Oysa ben öncelikle A'dan Z'ye'yi izleyen milyonlarca kadın seyircinin sorunlarına, eğilimlerine, beğenisine yanıt verecek; onların dünyasını dile getirecek, kimi zaman ağlatıp, kimi zaman güldürecek senaryolar istiyordum. Sayısız projeyi işte bu nedenle reddetmek zorunda kaldım. Ne var ki atv'de yayınlanan Mahallenin Muhtarları'nın usta yazarı Kandemir Konduk ile tanışınca birlikte çalışabileceğimize inandım."

Üç bölüm, üç karakter
Televizyonlarda son yıllarda 90 dakikalık filmler sık sık yayınlanmaya başladı. Esra Ceyhan'ın başrolünü oynayacağı "Ünlü Yıldız" filmi ise 30'ar dakikalık 3 ayrı öyküden oluşuyor. Ceyhan bir bölümde anaokulu öğretmenini, bir bölümde medyatik şarkıcıyı, bir bölümde ise varoş kadınını canlandıracak.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır