kapat

19.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
banner
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Taksi parasını bile ödetmiş
"Kahraman polis" Murat Çakıcı'nın tecavüzüne uğradığını öne süren N.Y. isimli genç kız ile parası gasp edilen Şükrü Aydın kahramanın foyasını meydana çıkaran geceyi anlattılar

Protesto gösterisi sırasında ezilme tehlikesi geçiren 5 yaşındaki bir çocuk ile 1 Mayıs olaylarına karışan bir genci, öfkeli kalabalığın elinden kurtaran ve kamuoyunda "Kahraman polis" olarak tanınan polis memuru Murat Çakıcı'nın gerçek yüzünü tecavüz ettiği 16 yaşındaki N.Y. ile parasını ve kız arkadaşını gasp ettiği Şükrü Aydın'ın ifadeleri ortaya çıkardı.

Polis memuru Murat Çakıcı'nın mağduru olduğunu iddia eden Şükrü Aydın, olay günü yaşadıklarını şöyle anlattı:

20 MİLYON ALDI
"Bizi Ataköy Marina'dan takip etmeye başladı. Sirkeci'ye geldiğimizde arabadan indirdi ve beni 50 metre öteye götürdü. Burada bana 'Yolumu vereceksin' dedi. Ben itiraz edince de gözaltına almakla tehdit etti. Zorla kimliğimi ve 20 milyon liramı aldı. Daha sonra da N.Y'yi alarak götürdü. Arkada duran taksi şoförü de bana gelerek 'Ataköy'ün komiseri, benim aracımla sizi takip etti. Parayı siz verecekmişsiniz' diyerek benden ücreti istedi."

Başına gelenleri anlatan 16 yaşındaki N.Y.'nin ifadesi ise, "O gece çok korktum. Beni eve götürdü, sonra da zorla ilişki kurdu. Yapacak hiçbir şeyim yoktu. Ancak o serbest bırakınca gidebildim" şeklinde oldu. Sorunlu bir çocukluk dönemi geçiren, annesi de halen Avustralya'da yaşayan genç kızın anneannesinin evinde kaldığı belirtildi. Genç kızın anneannesinin ise olayların ardından evini terk ettiği öğrenildi. Genelllikle Ataköy'deki Regatta'ya giden genç kızın daha önce de benzer bir olay yaşadığı öğrenildi. Erzincan'da doğan N.Y., Fatih İlçe Emniyet Amirliği'ne 15-20 gün önce de tecavüz şikayetiyle geldiği belirlendi.

Sefer DARICI - Şefik DİNÇ- Neslihan KESKİN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır