kapat

19.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
banner
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Tarifsiz bir acı
Acılı babası intihara bir anlam veremiyordu. Ceylan'ın "Bana çok iyi baktınız, sizlerle mutluydum beni affedin" notunu anlatıyordu herkese

Antalya'nın siyaset ve ticaret hayatına damgasını vurmuş olan Konuk ailesinin 16 yaşındaki kızları Ceylan Konuk'un intiharı ailesini üzüntüye boğdu.

Genç kızın gece uçakla getirilen cenazesi ailesinin oturduğu Şirinyalı mahallesi Kılıçarslan Sitesi C Blok'taki evlerine getirildi. Konuk ailesinin evi taziye mesajı için gelen yakınları, dostları ve genç kızın arkadaşlarıyla dolup taştı.

HAYATININ BAHARINDA
Olayla ilgili gazetecilerin sorularını cevaplandıran baba Ali Oğuz Konuk, "Kızımın bunu yapabildiğine halen inanamıyorum. Gazetelerde telefonla mesaj geçtiği söylenen Banu adlı kişiyi tanımıyorum. Ayrıca eve bir mektup bırakmış. Onda 'bana çok iyi baktınız, sizlerle mutluydum beni affedin' diye yazmış. Halen şoktayız. Sağlıklı düşünemiyoruz. Hayat doluydu. Sadece geçtiğimiz yıl kişilik bozukluğu nedeniyle tedavi görmüştü. İyi olduğu için yeniden okula başlamıştı" diye konuştu.

Hayatının baharında ölümü seçen Ceylan Konuk'un cenazesi babası Ali Oğuz Konuk ve yakınlarının omuzlarında evden çıkarıldı ve Muratpaşa Camii'ne getirildi. Cenazeyi Antalya'nın siyaset, iş dünyası, Konuk ailesinin üyeleri, yakınları, dostları ile genç kızın İstanbul Alman Lisesi'ndeki ve Antalya'daki arkadaşları katıldı.

Yusuf DALAMAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır