kapat

19.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
banner
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Güzel bankacı 2 trilyonla sır
Beyoğlu Emlak Bankası Şubesi'nde şef olarak çalışan Sibel Buluş istemediği bir şubeye tayini çıkınca, kasadaki 2 trilyonu kendi hesabına aktarıp ortadan kayboldu

Beyoğlu Emlak Bankası'nda 18 yıldır memur olarak çalışan Sibel Buluş, gösterdiği disiplin ve başarılı çalışma temposuyla aynı bankada bölüm şefi oldu. Hırs ve çalışma temposu yüzünden evlenmeye bile fırsat bulamayan 39 yaşındaki bankacı Sibel Buluş emekliliğine 2 yıl kala banka yönetiminden bir mektup aldı.

TAYİNE BOZULDU
Zarfı açıp okuyan Buluş (39) bunun yeni bir terfi yerine başka bir şubeye tayin mektubu olduğunu anlayınca yıkıldı. Buluş bu olayı gurur meselesi yapıp, müdürlerine "Ya bu banka şubesinde emekli olurum ya da tayin yerime gitmem" dedi. Bu konuşmanın ardından cevap bekleyen Sibel Buluş 'un müşterilerinin döviz ve paralarını başka bir bankadaki hesabına gizlice aktardığı öne sürüldü.

Ardından, 3 günlük izin alan Sibel Buluş, evinden ayrıldı. İşe gelmemesi üzerine hesap kayıtlarını kontrol eden hesap uzmanları kasadan yaklaşık 2 trilyon liranın bilinmeyen bir başka hesaba gönderildiğini belirledi. Hesap çıkışlarını kontrol eden banka görevlileri havale işlemini işe gelmeyen Sibel Buluş'un yaptığını tesbit ederek suç duyurusunda bulundu. Aile, yaklaşık 2 aydır kayıp olan kızlarının bulunmasını istedi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır