kapat

28.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Arbeta
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Evlada son bakış!
Acılı baba, denizde boğulan 18 yaşındaki oğlunun Küçükyalı açıklarında cesedinin çıkarılışı sırasında gözyaşlarına boğuldu, sinir krizleri geçirdi..

KUAFÖRDE ÇALIŞIYORDU
EYÜP Babür ve ailesi için Perşembe günü sabahının diğer sabahlardan hiçbir farkı yoktu. Erkenden kalkan 18 yaşındaki Eyüp, her zamanki gibi Bağdat Caddesi'ndeki çalıştığı kuaför salonunun yolunu tutmuştu. Genç çırak evden çıkarken annesine "Akşama görüşürüz" demeyi de unutmamıştı.

EŞYALARI BULUNDU
ANCAK ne o akşam ne de daha sonra Eyüp eve hiç gelemedi; çünkü kaybolmuştu. Hemen polise haber verildi, akrabalar arandı. İşyerine de ulaşıldı. O gün Eyüp işe gitmemişti. Sonra Küçükyalı Sahili'nde bir gence ait elbiselerin bulunduğu haberini aldılar. Olay yerine gittiklerinde Babür ailesi yıkılmıştı. Çünkü eşyalar Eyüp'e aitti...

YÜREKLERİ PARÇALADI
VE sonunda Babür ailesi, küçücük de olsa yüreklerinin bir tarafında sakladıkları umutları yok eden acı haberi aldı: Eyüp'ün cesedi bulunmuştu... Yoğun uğraşılar sonucu genç Eyüp'ün cesedi kıyıya çıkartılırken, ailesinin yürekleri parçalayan feryatları da ortalığı kaplamıştı.

BÜLENT ERGÜN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır