kapat

28.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Bugün yakın çevrenizle iletişiminiz güçlü olabilir. Beklenmedik masrafların sıkıntı yaratabilir. Ortaklaşa çalışmalarda başkalarının paralarından yararlanabilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Zamanınızın büyük bir kısmını rutin işlerinize ayırmak zorunda kalabilirsiniz. Çalıştığınız yerde düzenleme gibi işlere vakit ayırmak isteyebileceğiniz bir gün.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Meslek yaşantınızda üstleriniz tarafından destekleneceksiniz. Risk alabilme konusundaki cesaretiniz maddi bakımdan kazançlı çıkmanızı sağlıyabilir.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Romantik eğilimleriniz yüksek olacak. Balık'taki Ay, duygularınızı depreştirebilir ve geçmişe bağlılığınız aşkta gerçekleri görmenizi engelleyebilir.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Meslek yaşantınızda zorluklarla karşılaşacaksınız. Zaman zaman kendinizi dışlanmış hissedebilir, arkadaşlarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Sezgilerinizin yoğun olup, telepatiniz artacak. Mars'ın burcunuzdaki Pluto ile rahat açısı, enerjinizi her türlü konuda olumlu yönlendirebileceğinizi açıklıyor.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Balık'taki Ay'ın burcunuza yaptığı olumlu açı, çalışmalarınızda enerji verici etkiler yaratıyor. Yaşam enerjinizin güçlü oluşu sağlığınızı da olumlu etkiliyor.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Yakın çevrenizde eğlenceli aktivitelerde bulunabileceğiniz bir gün. Balık'taki Ay, yakın çevrenizle güvene dayalı ilişkilerinizin güçlenebileceğini belirtiyor.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Yakın çevrenizde eğlenceli aktivitelerde bulunabileceğiniz bir gün. Balık'taki Ay, yakın çevrenizle güvene dayalı ilişkilerinizin güçlenebileceğini belirtiyor.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Maddi konularda gelişmeler yaşayacaksınız. Bu durumun sizi sıkabileceği ve etrafınızla bu yüzden tartışmalar yaşayabileceğiniz görülüyor.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) İkili ilişkilerinizde kararsız davranışlar göstereceksiniz. Balık'taki Ay'ın burcunuzdaki Venüs'le karşıt açısı nedeniyle, işbirliği ve ortaklık konularında dikkatli olmalısınız.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) İç dünyanızda bir coşku hissedebilir, beklenmedik duygusal çıkışlar gösterebilirsiniz. Burcunuzdaki Ay, çoşku yaşayabileceğinizi gösteriyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır