kapat

20.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Arbeta
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


İlk 25 dakika

G.Saray, St.Gallen maçı öncesi Erzurum karşısında zorlanmadan adeta bir antrenman maçı oynadı. Erzurumspor'un bu yıl işi gerçekten çok zor. Ne yazık ki 1.Lig takımından çok bir ümit takımı seviyesinde. Alınan yabancılar çok acemi. Adaptasyonlarının da geç olacağı düşünüldüğünde Erzurumspor'un toparlanması hiç kolay gözükmüyor. G.Saray'ın sadece bir 25 dakika kendini sıkması Erzurumspor'a yetti. Sonrasında sarı-kırmızılılar vites küçültünce bazı pozisyonlar bulma şansı yakaladılar.

G.Saray bir geçiş dönemi yaşıyor. Hocası ve önemli oyuncularının kaybında bazı sıkıntılar doğal. Eleştirilerin olması da. Rakiplerin bu sezon daha güçlü olduğu hesaba katıldığında takımın eski görüntüsüne ulaşmasında seyircinin payı büyük olacak. Bu konuda yönetimin de bilet fiyatlarını iyi ayarlaması gerekiyor. Böyle bir yaz günü, böyle hafif bir rakip karşısında 5 milyon liralık açık tribün fiyatı ödeyecek seyirci bulmamak çok da yadırganmamalı.

Jardel Ali Sami Yen'i sevdi
Sahanın içine gelince. Lucescu, dün akşam farklı bir kadro sahaya sürmüştü. Sebebi Salı günü oynanacak St.Gallen maçını düşünmek olabilir. Ayrıca böyle bir rakip karşısında iç sahada Jardel ile Serkan gibi iki golcüyü birarada oynatmak çok mantıklı. Ama yine de bu iki oyuncunun benzer özellikleri var. İkinci direği seviyorlar. Hep aynı yerlere koşuyorlar. Jardel'in Ali Sami Yen'de gol şansı çok fazla olacağa benzer. 5 gol attı, arkadaşlarının verdiği paslarla çok daha fazlasını atabilirdi. Ama dün akşam esas işi bitiren başta Hagi olmak üzere orta alandı. Hagi çilingirlik görevini iyi yaptı ve kapanışı da o yaptı. Hem de ona yakışır mükemmellikte.

Okan, Suat ve Emre'nin G.Saray için ne kadar önemli oyuncular olduklarını dün akşam bir kere daha gördük. İlk 25 dakika öyle bir tempo yaptılar ki... Okan, son maçlardan farklıydı. Gerçek Okan vardı sahada. Sanki kafası rahatlamıştı. İnşallah sakat değildir.

Okan'la beraber Emre de son haftalarda oynadığı en yüksek tempoya çıktı. Jardel'e attırdığı ilk gol gerçekten mükemmeldi. Suat, öyle bir standart yakaladı ki her maç onu övmekten başka bir şey yapmıyoruz.

Defansta Fatih de G.Saray'ın dişi sıktığı ilk bölümde takımın en iyi oyuncularından bir tanesiydi. Ümit'in arkasına 3 kere adam kaçırıp Erzurum'un Taffarel ile karşı karşı kalmasını açıkçası yadırgadık. Sözün özü, G.Saray işi 25 dakika sıkı tuttu, sonra gol şovla bitirdi.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır