kapat

20.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Arbeta
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Travestilere sahte polis copu
Kendilerine polis süsü veren iki kişi, Cevizlibağ E-5 girişini mesken tutan Asya ve Selma takma adlı iki travestiyi öldüresiye dövdüler.

Ankara, İstanbul gibi büyük şehirlerin karanlık yüzünün simgelerinden biri haline gelen travestiler, her gece bir başka olaya karışıyor. Bazen onlara, televizyonlarda, fuhuş yaparken yakalandıklarında jiletle kendilerini doğrarken rastlıyoruz, bazen de cinayete kurban giden arkadaşlarının ardından ağlarken.

Önceki gece travestilerin müşterileriyle buluşma noktası olan İstanbul Cevizlibağ E-5 sapağında yine hareketli saatler yaşandı. Kendilerine polis süsü veren iki kişi 06 MRT 34 plakalı bir otomobille Cevizlibağ'da Sevim ve Asya adlı iki travestiyi arabalarına almak istediler. Ancak travestiler, arabaya binmek istemeyen travestileri, "Biz polisiz, sizi merkeze götüreceğiz" diyerek ikna etmeye çalıştı. Olayın sonu yine kanlı bitti: Büyüyen tartışma sonucu sahte polisler Asya ve Selma'yı öldüresiye dövdüler.

HASTANEYE AKIN ETTİLER
Kanlar içinde kalan Asya ve Selma adlı travestiler arkadaşları tarafından Haseki Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayı duyan diğer travestilerin de hastaneye gelmesi üzerine polis herhangi bir olayın çıkmaması için geniş güvenlik önlemi aldı. Asya ve Selma takma adlı iki travesti ise tedavi edilerek taburcu edildi.

Ali BALCI (SHA)


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır