kapat

29.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Fener iyi yolda

F.Bahçe'nin şampiyonluğunun temeli Almanya'da atıldı. Kampın izlediğim süresinde Denizli'nin antrenman olgusu fevkalade.

Takımda inanılmaz derecede becerikli futbolcular var. Trafik kazası geçirmiş Mirkoviç düzeldi, idmanlara çıkıyor. Mustafa, onu sanırım stoper oynatacak. Yeni kule Andersson'un bu kadar uzun boylu olmasına rağmen sert ortalara hamle yapan bir stili var. Hava hakimiyeti de mükemmel. Top tekniği de bir hayli yüksek.

Diğer transferler de iyi. F.Bahçe'nin mutlak şampiyonluğunun kapısını açacak maymuncuk olurlar. Başta Revivo ve Rapajç... Revivo'nun sol ayağındaki meziyetleri ve becerileri anlata anlata bitiremem. Rapajç ise güçlü fiziğine rağmen iyi dripling yapıp, usta çalımların bağlantısında toplara çok sert vuruyor. Lazetiç için hâlâ beklemedeyim.

Takım ayakta alkışlanacak
Mustafa Denizli, sağ yakasına Nurettin'i sol yakasına da Oğuz'u F.Bahçe rozeti olarak takmış ve iyi bir ekip görüntüsü veriyor. Bunlar, antrenman sahasından maç platformuna da aynı güzellikte düşerse, F.Bahçe'yi hiçbir takım tutamaz.

Denizli ve ekibi, kamptaki F.Bahçe'de modern futbolun dayanıklılık, top tekniği, dar alan becerisini bireylere aktardığı zaman bu takım ayakta alkışlanacaktır.

Yenileri anlattık. Eskilere gelelim. Önce Rüştü. Ona başlangıçta çok kızdığımı belirtmek isterim. Kaptanlık bandını bırakması, daha sonra da istememesine aklım bir türlü basmıyor, bunlar beni çıldırtıyordu. Ama gördüm ki, Rüştü olağanüstü rahatlamış. Kaptanlığın getirmiş olduğu yükü de atmış üstünden. Kalesinin içinde o olağanüstü becerikli eldivenlerini daha da iyi kullanmaya başlamış.

Mustafa Hoca, taktik ve teknik çalışmalarında, genç Ali Güneş'e inanılmaz derecede sahip çıkıyor. İleride uçta oynayan Serhat'a da... Bu iki oyuncuya geleceğin yıldızı gözüyle bakıyor.

Kaptanlığın adresi Ogün
Bu düşünceyi zamana ve Denizli'ye bırakıp, gündeme oturmuş olan kaptanlığı konuşalım. Adres aramaya gerek yok. Ogün adresin ta kendisi. Denizli milli takımımızın teknik patronuyken, Ogün de milli takımımızın kaptanı ise başka adres aramaya ne gerek var?

Bir de Baliç bu kadroya dahil olursa, inanın bana benim F.Bahçe'den başka şampiyonluk adayım olmaz.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır