kapat

29.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Ani kararlarla kısa seyahatlere çıkabilir, akraba ya da kardeşlerinizle gereksiz tartışmalar yaşayabilirsiniz. Ticari konularda önemli gelişmeler gözleyebilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Bugün parasal yatırımlarınızda önemli kararlar alma eğilimde olabilirsiniz. Bu durum çok olumlu gözükse de sizi umduğunuzdan fazla baskı altında bırakması mümkün.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Burcunuzdaki Ay'ın Uranüs'le olumlu açısı girişimde bulunmak istediğiniz konular hakkında hedeflerinizi iyi belirleyebileceğinizi ve harekete geçebileceğinizi belirtiyor.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Bugün sabırsız ve tepkisel davranışlar gösterebilirsiniz. Yeniliklere ayak uyduramamak yüzünden rahatsız olabilirsiniz. Aşkta karışık duygular yaşayabilirsiniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Bugün cazibenizle dikkat çekebilirsiniz. İletişimde çok enerjik ve canlı yaklaşımlarınız olabilir ve birçok kısa yolculuğa çıkabilirsiniz. Seyahat için para harcamaya eğilimlisiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) İşyerinizde beklenmedik koşullarla karşılaşacaksınız. Fakat yine de diplomatik davranarak ilişkilerinizi geliştirebilir ve çalışmalarınızın sonuçlarını maddi olarak da görebilirsiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Ay'ın Uranüs'le birşleşmesi sizi olumlu etkiliyor. Bugün kendinizi yaratıcı ve girişimci hissedeceksiniz. Seyahat ve eğitim konuları gündemde. Aşkta hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Bugün paylaşımlarınız ve ortaklaşa çalışmalarınızda beklenmedik kararlar alabilirsiniz. Aşkta acele kararlar alma isteği var olan dengeleri bozabilir.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Bugün karşıt burcunuz İkizler'deki Ay, eş ve ortaklık ilişkilerinizi ön plana çıkartıyor. İş yaşantınızdaki sorunlar yüzünden partnerinizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Jüpiter'in İkizlere geçmesiyle bugün, sağlığınızla ilgili bir takım sorunları halletmek için harekete geçebileceğiniz görülüyor. Aşırı enerjiniz nedeniyle strese girebilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Ay'ın burcunuzdaki Uranüs'le olumlu açısı aşkta gerçekleştirmek istediğiniz girişimleri uygulamak için uygun bir gün. İletişim yeteneğinizi sevdiğinizi etkilemek için kullanabilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Bugün ilgili sorumluluklarınızın artabilir ve güvenlikle ilgili konularda yoğunlaşma yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde istikrarı koruyabilirseniz rahat edebilirsiniz.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır