kapat

29.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Sakın ha!

G.Saray, UEFA keyfini çıkaramadan sıkıntılarla karşılaşmıştı. Terim'in, Hakan'ın ve Arif'in gidişleri, şirketleşmenin olmayacağı ve ufukta gözüken parasal problemler, bir duraklama, belki de bir çöküş döneminin habercisi niteliğindeydi. Ancak, beklenen olmadı. Avrupa Gol Kralı Jardel'in 28 milyon $'a transferi, ardından Türkiye Gol Kralı Serkan'ın da alınışı, olumsuz havayı değiştirdi. Hoca da camiada olumlu karşılandı. Tecrübeli Lucescu'nun 8 yıl İtalya'da görev yapması önemli bir veriydi.

Lucescu, beklentiler doğrultusunda işe başladı. Düzeni koruyacağını, sistemi bozmayacağını gösterdi. Hagi'den aldığı güçle otorite konusunda sıkıntı çekmeyeceğini, kaptanlık krizindeki tavrıyla ortaya koydu.

Lucescu'nun tasvip etmediğim, belki de saptırılan bazı sözleri var. Oyuncularına destek verme adına, G.Saray'ın geçmişindeki başarılarına imza atmış isimlerle uğraşmak bir teknik adama hiç yakışmaz; hiçbir şey de kazandırmaz.

Emre'yi kaybetmeyin
G.Saray, arka arkaya oynadığı 3 hazırlık maçında iyi göründü. Özellikle orta alan ve o mükemmel üçlü, Okan, Emre, Suat... 3 yıldızını kaybeden G.Saray, Emre'yi de kayıplar listesine eklememeli. Denizli'den gelen Bülent, G.Saray'ın temposuna uygun görünmedi. Ya oyun tarzını değiştirecek, ya da takas edilen Tolunay'ın yaşadığına benzer sorunlarla karşılaşacak. Serkan beklenenden çabuk adapte oldu. Hücum oynayan G.Saray'da yeteneklerini daha kolay gösterecek gibi. Hırslı ve arzulu. Ne yazık ki, Jardel için ilk izlenimlerim aynı değil. Yine de beklemekte fayda var. Zaten bu astronomik parayı verdikten sonra kolay vazgeçemezsin.

Defansta büyük bir rekabete hazır olun. Vedat, geçmişte yaptığı hataları tekrarlamaz, yeni bir sayfa açarsa, kalıcı olacak gibi gözüküyor. Kaptan Bülent, Hakan, Fatih, Emre Aşık hepsi iyi başladılar. Demek ki, iyi mücadele olacak.

G.Saray'da kadro çok zengin. Henüz Hagi, Hasan Şaş ve Ümit Davala hiç oynamadılar. Gençlerden de ilginç isimler var. Hazırlık maçlarındaki futboluyla iyi iş yapacağını gösteren G.Saray, kamp döneminde en hazır gözüken takımdı.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır