kapat

23.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Teşekkürler İstanbul
Sepetçiler Kasrı'ndaki muhteşem kutlama gecemize siyaset, iş ve medya dünyasının önde gelen isimleri katıldı; haklı gururumuza ve kıvancımıza bütün kent ortak oldu

İstanbullular'dan kutlama mesajları yağdı. Gazetemizin telefonları, faksları kilitlendi. Postacıların taşıdığı telgraflar kolileri doldurdu.

Gecemize katılanlar hep aynı övgüyü yağdırdı: "İyi ki varsın SABAH-İSTANBUL... 4 yılda İstanbullular'ın ümidi bu kentin sahibi oldun..."

KOKTEYLLE BAŞLADI
SEPETÇİLER Kasrı'nın büyülü atmosferindeki kutlama gecemiz kokteylle başladı. SABAH-İSTANBUL Yayın Yönetmeni Erdal Bilallar'ın yaptığı konuşmadan sonra gazetemizin öyküsünü, yükselişini ve misyonunu anlatan sinevizyon gösterisi sunuldu.

ÜNLÜLER GEÇİDİ
SİYASET, iş ve medya dünyasından en seçkin simaların konuk olarak katıldığı gecemiz, kelimenin tam anlamıyla bir "seçkinler, seçilmişler ve ünlüler geçidi" niteliği taşıdı. Celal Çapa'nın işlettiği Hammam'ın nefis mönüsüne İstanbul'un geleneksel lezzetleri eşlik etti.

IŞILTILI GECE
KONUKLARIN samimi ve koyu sohbetlerini çok özel efektlerle düzenlenmiş ses-ışık gösterileri ile ENBE grubunun sunduğu Latin-Rock tarzındaki güzel melodiler renklendirdi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır