kapat

23.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Bu hafta burcunuzda ilerlemeye devam eden Venüs kişisel çekiciliğinizi büyük ölçüde arttırabilir ve toplum ve eğlence yaşamınızda hareketlenme gözleyebilirsiniz. Sevgi ilişkileriniz konusunda ise girişim yapmak için istekli ve cesaretli olabilirsiniz.. Bu hafta da burcunuzda hareketini sürdüren Merkür iletişiminizi güçlendirirken zihinsel potansiyelinizin arttığını gözleyebilir ve eğitim konularında arzu ettiğiniz gelişmeyi sağlayabilirsiniz. Yöneticiniz Marsın kaynaklarınızı temsil eden Boğa burcunda bulunması parasal konulara enerjik fakat ayakları yere basan yaklaşımlarınız olacağını gösteriyor.
PARA: yukarı ,kırmızı İŞ: Yukarı ,yeşil AŞK: Yukarı ,kırmızı SAĞLIK: Aşağı mavi
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Bu hafta Jüpiter ve Satürnün yanısıra enerji ve cesaret veren Marsın yanına eklenen Güneş sayesinde kendinizi çok daha enerjik ve girişimci hissedebilirsiniz Bireysel açıdan oldukça kararlı ve kendinize güvenli hareket etme eğilimindesiniz. Hatta güç potansiyelinizi dengeleyememeniz çevrenizde kavgacı bir yapı sergilemenize neden olabilir bu yüzden fiziksel enerjinizi iyi kanalize etmeniz gerekebilir. Koç burcunda bulunan gezegenlerin bilinçaltınıza yaptığı olumlu etkiler planlamaya önem vereceğiniz ve yaratıcılığınızdan faydalanabileceğiniz bir devrede bulunduğunuza işaret ediyor.
PARA: Aşağı ,Mavi İŞ: Aşağı ; lacivertAŞK: Yukarı ,kırmızı SAĞLIK: Yukarı :yeşil
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Bu Hafta Boğa burcundaki gezegen birikimi, enerjilerinizden maksimum düzeyde yararlanamayacağınız bir devreyi işaret etmekle beraber tamamen olumsuz da değil. Hafta boyunca Boğa burcunda bulunacak olan Mars bilinçaltınıza huzursuzluk veren etkiler uyandırsa da ,yanına katılan Güneş enerjinizi planlama gerektiren konulara yönlendirmeniz gerektiğini açıklıyor. önemli konularda girişim yapmak için yeterince hevesli olmayabilir bunun için ileriki zamanları beklemek isteyebilirsiniz..Koç burcunda bulunan Venüs organize çalışmalarınızda arkadaşlarınızdan alabileceğiniz güzel desteğe dikkat çekiyor.
PARA: Aşağı,Sarı İŞ: Aşağı Mavi AŞK: Yukarı:yeşil SAĞLIK: Yukarı ,Mavi
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Koç burcunda ilerleyen Venüs kariyerinizle dikkat çekeceğiniz ve toplum yaşantınızda gözönünde bulunacağınız bir devreye işaret ediyor. Ayrıca yine Koç burcuna geçen Merkür yurtdışı bağlantılarınızda artış ve eğitim konularında başarı getirebilir. Bu devrede bir çok seyahat fırsatı bulabilir ve artan gelişim potansiyelinizden yararlanabilirsiniz.. Bu hafta boyunca Boğa burcunda bulunan Planetler özellikle de Mars ,enerjinizi ideallerinizi gerçekleştirmek için yapabileceğiniz ortak çalışmalara yönlendirebileceğinize dikkat çekiyor.
PARA: Yukarı Yeşil İŞ : Yukarı Kırmızı AŞK: Aşağı Mavi SAĞLIK: Aşağı ;Lacivert
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Bu hafta Boğa burcunda bulunan Planetler size mesleğinizle ve evinizle ilgili konularda önemli sorumluluklar yüklüyor.. Koç burcuna geçecek olan Venüsten Merkürden eğitim konularını destekleyen ve genel anlamda yaşama bakış açınızı geliştiren etkiler almaya devam ediyorsunuz .Bu iki gezegen size yaşam felsefenizi genişletecek yolculuk ve iletişim fırsatları sunabilir. Venüsün etkilerini yolculuklarda çıkabilecek sevgiyle ilgili sürpriz rastlantılar ve maddi fırsatlar olarak gözlemeniz mümkün.
PARA: Aşağı ,sarı İŞ Yukarı ,mavi AŞK: yukarı ,yeşil SAĞLIK: Aşağı Sarı
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Bu hafta Boğaya geçen güneş sayesinde enerjinizi eğitim ve yaşam felsefenizle ilgili konulara yönlendirebilir kendinizi geliştirebileceğiniz her alanda özgürce çalışabilme fırsatları bulabilirsiniz..Yönetici gezegeniniz Merkür koç burcunda ilerlemeye devam ederken ortak paylaşımlarınızla ilgili konuları ön plana çıkartabilir. Hisseli paralar ,vergi ve sigorta konularını ihmal etmemeli ve bu konuda alacağınız kararlara ve atacağınız imzalara dikkat etmelisiniz. Koç burcunda ilerleyen Venüs cinsel yaşamınızı renklendirecek etkiler yaratabilir.
PARA: Yukarı , Lacivert İŞ : aşağı Lacivert AŞK: yukarı ,Yeşil SAĞLIK: Aşağı ,Sarı
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Bu hafta Karşıt burcunuz Koçta ilerlemeye devam eden yöneticiniz Venüs ikili ilişkilerinizi destekleyen etkiler veriyor. Eşiniz ve ortağınızla daha iyi anlaşabilir ve yeni anlaşmalar ve hatta evlilik gibi konularda karar verme aşamasında olabilirsiniz. özellikle Merkür bu gelişmelere hız kazandıracak etkiler yaratabilir . Bu hafta Boğa burcunda bulunan Planetler duygusal paylaşımlarınız konusunda kendinizi yoğun hissedebileceğinize işaret ediyor Enerjinizi özelikle ortak yatırımlarınız konusuna kanalize edebileceğiniz görülürken . resmi kuruluşlarla bağlantılarınız artabilir.
PARA: Aşağı ,sarı İŞ :Aşağı ,Lacivert AŞK: Yukarı ;Kırmızı SAĞLIK : Yukarı ,Yeşil
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Karşıt burcunuzda ilerlemeye devam eden gezegenler dikkatlerin ikili ilişkileriniz üzerinde yoğunlaşacağına işaret ediyor. Boğada bulunan yöneticiniz Mars ikili ilişkilerinizde rekabet ve çekişme getirirken yalnız başınıza hareket etmeye istekli olmama halinizi de açıklıyor. Bu dönemde yapacağınız anlaşmalar konusunda aceleci olmamalı işbirliklerinde sizi zorlayacak koşulların varlığını kabullenmelisiniz. Bu arada Koç burcunda bulunan, Venüs ve Merkür işinizle ilgli konularda arzu ettiğiniz düzenlemeleri yapabileceğinize dikkat çekiyor.
PARA: Aşağı ;mavi İŞ: Aşağı ,Lacivert AŞK: Yukarı Yeşil, SAĞLIK:Yukarı Kırmızı
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Koç burcunda bulunan Venüs ve Merkürden olumlu etkiler alıyorsunuz. Eğlence yaşamınızda da artış gözleyebileceğiniz bu dönem sizin için spekülatif konulara ilgi duyabileceğiniz bir zamanı da belirtiyor. Aşk konusunda coşkulu yaklaşımlarınız olabilir ve kişisel çekiciliğinizle karşınızdaki insanı derinden etkileyebilirsiniz. Boğadaki gezegenler enerjinizi günlük işlerinize kanalize edeceğinize işaret ediyor. Aşırı yoğunluk arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi negatif etkileyebileceği gibi sağlığınızla ilgili sorunlar da yaratabilir.
PARA: yukarı ,Yeşil İŞ :Aşağı Mavi AŞK: yukarı , Yeşil SAĞLIK: yukarı Kırmızı
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Bu hafta Boğa burcundaki Mars ve Güneş enerjinizi yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konulara ve eğlence yaşamınıza kanalize edebileceğinizi belirtiyor. Sosyal ilişkilerinizde artış gözleyebilir aşk konusnda hararetli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca risk içeren konulara karşı da ilgi ve heyecan duyabileceğiniz de gözleniyor. Bu hafta Koç burcunda ilerleyen Venüs ve Merkür ev ve aile yaşamınıza yoğunluk getiriyor. Bu devrede ailenizle olan ilişkileriniz yoğunlaşabilir ve taşınma ve ev ile ilgili alım satım konuları gündeme gelebilir.
PARA: Aşağı Mavi İŞ Yukarı:yeşil AŞK: Yukarı ,Kırmızı SAĞLIK: Aşağı Mor
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Bu hafta da Boğa burcundaki gezegenler eviniz ve ailenizle konularda fazlaca efor sarfedebileceğinize işaret ediyor. Enerjilerinizi dengelemeniz sağlığınız açısından da olumlu sonuçlar verecektir . Bu arada Koç burcunda ilerleyen Venüs ve Merkür yakın çevreyle iletişiminiz açısından güzel fırsatlar getiriyor. Eğitimle ilgili konularda çok başarılı olabilir yakın arkadaşlarınızdan ve akrabalarınızdan her konuda destek görebilirsiniz. Ayrıca bir çok kısa yol yapabileceğiniz ve bu yollarda aşkla ilgili hoş gelişmeler yaşayabileceğiniz gözleniyor.
PARA: Aşağı ,sarı İŞ Yukarı yeşil AŞK; Aşağı sarı SAĞLIK: Aşağı mavi .
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Bu hafta Koç burcunda ilerleyen Venüs ve Merkür yatırımlarınıza ve kaynaklarınızla ilgili konulara canlılık katıyor.. özellikle Venüs kazançlarınız konusunda oldukça şaslı olabileceğinizi belirtiyor. Hafta boyunca boyunca Boğa burcunda bulunan planetlerden eğitim ve çevre ilişkilerinizi destekleyen etkiler alıyorsunuz. özellikle Mars enerjinizi eğitim ve yolculuk gerektiren konulara yönlendirebileceğinizi belirtiyor. Kardeşleriniz ve yakın arkadaşlarınız ve akrabalarınızla zaman zaman çekişmeler yaşasanız da onların desteğini isteyebilir ve birlikte yapacağınız çalışmalardan zevk alabilirsiniz.
PARA: yukarı ;kırmızı İŞ:Aşağı Mavi AŞK: Yukarı Yeşil SAĞLIK: Aşağı mor


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır