kapat

15.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yine akıllandı
Kartal Özel Tip Kapalı Cezaevi'ndeki koğuşunda kendini ranzaya asarak intihar etmeye kalkışan 'Mirzabeyoğlu' lakaplı yasadışı İBDA/C örgütü lideri Salih İzzet Erdiş, bu olayın ardından götürüldüğü Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde 2 hafta tedavi gördü.

Hastanedeki bir koğuşta tek başına kalan Erdiş, her gün bir saat havalandırma amacıyla bahçeye çıkarıldı. Cezaevinde yalnızlık yüzünden bunalıma girdiği için intihara kalkıştığı iddia edilen Mirzabeyoğlu, hastanede de havalandırmaya genellikle tek başına çıkarıldı, tedavi gören diğer tutuklularla birlikte çıkarıldığı günlerde ise içine kapanarak kimse ile konuşmadı. İntihar girişimi sonrası boğazında meydana gelen yara nedeniyle yemek yemekte zorlanan Erdiş, sıvı yemekler alarak iyileşti.

TABURCU EDİLDİ
Sürekli gözetim altında tutulan Erdiş'in deprasyondan kurtulduğu öğrenildi. Davranışları normale dönen Erdiş, iki haftadır tutulduğu hastaneden önceki akşam saat 21.00 sıralarında taburcu edilerek hastanenin ring aracıyla Kartal Özel Tip Kapalı Cezaevi'ne getirildi. Mirzabeyoğlu'nun koğuşuna Fahrettin Aslantürk'ün de konulacağı belirtildi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır