kapat

15.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Aşırı sıcaklar Doğu'ya kaydı
Marmara, Ege ve Karadeniz bölgelerinde hava sıcaklıkları mevsim normallerine döndü

Perşembe günü rekorların kırıldığı en sıcak günden sonra, özellikle Batı bölgelerinde yaşanan düşüş hava sıcaklıklarını mevsim normallerine getirdi. Aşırı sıcaklar Doğu ve Güneydoğu illerine kayarken, Marmara ve Ege, dün 6 derece kadar düşen hava sıcaklığıyla rahat bir nefes aldı.

8 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ
Marmara, Ege ve Karadeniz'de 25 ile 30 derece arasında seyreden hava sıcaklıkları Doğu'da 35, yer yer 40 dereceye kadar ulaşıyor.

Sıcaklar nedeniyle beyin kanaması, kalp krizi ve güneş çarpmasından ölümler sürüyor. Nazilli'de 70 yaşındaki Mehmet Acun, evinde geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdi.

Ankara'da da Meclis'te görev yaptığı öğrenilen Başkomiser Kemal Kazan kalp krizine yenik düştü.

Çanakkale'de ise bir fabrikada bekçi olarak görev yapan 39 yaşındaki Ahmet Özcan, sıcak nedeniyle kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

İzmir PETKİM'de sıcaktan rahatsızlanarak 10 gün rapor alan 45 yaşındaki Şükrü Aydın fenalaştıktan sonra hastaneye kaldırılırken kalp kirizine dayanamadı.

Şırnak'ta da 40 yaşındaki Sacide Zenger, yüksek tansiyona yenildi. Samsun'da da aşırı alkol aldığı belirlenen 42 yaşındaki Halil Çon, Anıtpark'ta oturduğu banktan bir daha kalkamadı.

İnegöl ilçesine bağlı Çayyaka Köyü'nde de tarlada gün boyunca güneş altında çalışan 15 yaşındaki Hasan Azak güneş çarpması sonucu öldü.

YÜZME BİLMEYENLER
Kütahya'nın Simav ilçesinde dedesine tarlada yardım ederken serinlemek için gölete giren 9 yaşındaki Mustafa Sevilmiş'in cesedi çıkarıldı.

Van'ın Edremit ilçesinde bir genç, babasıyla gittiği Van Gölü'nde yaşamını yitirdi. Harabeköy mevkiinde göle giren Aydın Çelik adlı gencin cansız bedeni ancak arkadaşları tarafından kıyıya çıkarılabildi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır