kapat

15.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
'Hayırlı' teklif
Golf tutkunu bir İngiliz trilyoner, Amerikalı golfçü Tiger Woods'a bir maç için 2.1 milyon dolar önerdi. Woods, teklifi bir hayır kurumuna yardım için kabul etti

DÜNYANIN bir numaralı golfçüsü Tiger Woods, hayatının en ilginç maç tekliflerinden birini aldı. İskoçya'nın Glasgow Rangers takımının yüzde 25'ine sahip olan Joe Lewis adlı spor tutkunu işadamı, Woods ile tek bir maç yapabilmek uğruna 2.1 milyon dolar (yaklaşık 1.3 trilyon lira) önerdi. Teklif, İrlanda'nın Limerick kentinde düzenlenen ve geliri hayır işlerine harcanacak bir açık artırmada yapıldı.

DELİK BAŞINA 116 BİN DOLAR
24 yaşındaki Amerikalı golfçü, bu teklifi hayır uğruna kabul etti. Aynı gecede Woods'un golf aksesuarlarından oluşan 3 parça eşya da 1.5 milyon dolara satıldı. Bunların arasında Tiger Woods'un, bu yıl kazandığı Amerikan Açık Golf Turnuvası'nda kullanılan "Woods imzalı" bir bayrak da vardı. Bu yıl sonunda Florida'nın Orlando kentinde yapılacak karşılaşmada, Woods ile Lewis, topu 18 deliğe sokmak için yarışacaklar. İşadamı, bu teklifiyle delik başına 116 bin dolar ödemiş olacak.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır