kapat

06.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hep yanındayım
Milli futbolcu Inter'e imzaya giderken uçakta SABAH'a konuştu: "Beyda bana 'Dünyanın neresine gidersen git, yanındayım' deyince kararımı verdim" 5 yıllık hesabı kapatacak

Türk futbolunun kralı Hakan Şükür 1995'te 5 maç oynadığı dünyanın en zor ligi olarak gösterilen İtalya Ligi'ne dönüyor. Golcü futbolcu dün Inter'e resmi imza atmak için Milano'ya gitti. Milli forma altında ve Avrupa Kupaları'nda 28'er golle, iki alanda da en başarılı Türk futbolcusu unvanına sahip olan Hakan, Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki Milli Takım kampında Inter ile imzaladığı ön protokolu resmileştirecek.

3 yıl için 7.5 milyon $
Hakan Şükür, Milano'ya giderken uçakta yanında sadece SABAH vardı. Kral, eşi Beyda'nın bu transferde kendisine büyük güç verdiğini belirterek, "Beyda bana 'Sen İtalya'ya değil. Dünya'nın neresine gidersen git yanındayım' deyince o an İtalya'ya gitmek için kesin kararımı verdim" Türkiye Ligi'nde üst üste üç kez gol kralı olan Hakan Şükür, Inter ile yıllık net 2.5 milyon dolar karşılığında üç seneliğine anlaşmıştı. Bugün sabah sağlık kontrolundan geçecek olan Hakan Şükür öğleden sonra ise basın önünde imza atacak.

18 milyon $ kazandırdım
G.Saray "Inter ile henüz anlaşamadık" açıklamasını yaparken, Hakan'ın havalimanında "Kulübüme giderayak 18 milyon dolar kazandırdığım için çok mutluyum. İnşallah bu parayı G.Saray'ın başarısı için iyi değerlendirirler" demesi "İş bitmiş" yorumlarına yol açtı. G.Saray Hakan'ın bonservisi için 20 milyon dolarda ısrar etmişti.

SÜLEYMAN GÜLTEKİN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır