kapat

06.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Başak'taki Ay, iş yaşamınıza ait konuların ve detay gerektiren çalışmaların gündemde olabileceğiniz belirtiyor. Yeni öneriler size farklı alternatifler sunabilir.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Yaratıcı ve sevdiğiniz konulardan keyif alabileceğiniz bir gündesiniz. Romantik konularda ve sosyal ilişklerinizde rahatça akan bir iletişim gözleniyor.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Ev yaşamınızdaki bazı gerginlikler canınızı sıkabilir fakat üstesinden gelebilirsiniz. Bu durumun iş yaşamınızı olumsuz etkilememesi için sevdiklerinizden destek alabilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Yakın çevreniz sizden daha fazla ilgi bekliyor olabilir. Bugün düzenli olmanızda ve başlattığız girişimleri uygulama konusunda ısrarlı davranmanızda fayda var.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Kişisel kazancınız yeniden gözden geçirebilir ve yaptığınız yatırımları ve alışverişleri yeniden değerlendirebilirsiniz. Paylaşımlarınız konusunda daha dikkatli davranmalısınız.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Burcunuzdaki Ay, sizi daha hassas ve dışsal gelişmelere duyarlı kılıyor. Girişim yapmak için motivasyonunuzun yüksek olabileceği bugün, fazlasıyla heyecanlı davranabilirsiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Bugün aşırı duygusal davranışlar gösterebileceğiniz gözleniyor. Eksik hissettiğiniz alanlarda dikkatli davranın. Beklenmedik gelişmeler ruh halinizde düzensizlikler yaratabilir.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Sosyal yaşamınızda hareketlenme yaşayabileceğiniz bir gün. Düşüncelerinizi birçok kişi ile paylaşma hissi duyabilir, arkadaş çevrenizde destek bulabilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Bugün Başak'taki Ay, kendinizi toplumda gösterme isteğinizin ağır basabileceğine işaret ediyor. Kendinize güveniniz ve girişimciliğinizle dikkat çekebilirsiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Kafanızdaki düşünceleri somut hale getirebileceğiniz bir gün. Bununla birlikte yeni düşüncelere karşı daha esnek olmalısınız. Zevklerinizi tatmin için geziler planlayabilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Duygusal yoğunluğunuzun yüksek olacağı bugün, alacak verecekle ilgili konularda gerilim yaşayabilirsiniz. Ailenizin kaynaklarıyla ilgili ortak kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Ortak çalışma alanlarınızda isteklerinizi yumuşak bir otoriteyle kabul ettirebilirsiniz. Karşıt burcunuzdaki Ay, ikili ilişkilerinizde duyarlılık veriyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır