kapat

06.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
G.Saray'ın Jardel'i alması büyük olay
Beşiktaş Başkanı Bilgili, "G.Saray'ı kutluyorum. Jardel'i almak büyük bir cesaret işiydi. Biz bu cesareti gösteremedik" dedi

Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili ezeli rakipleri G.Saray'ın Jardel'i almakla büyük bir iş başardığını söyledi. Kartal'ın Zürih kampına dün gelen Bilgili bir basın toplantısı düzenledi ve ilginç açıklamalarda bulundu. Bilgili, "G.Saray'ın Jardel'i alması büyük bir olay ve cesaret işi. Jardel bizim de listemizde vardı. Fakat pahalı olduğu için ismini listeden sildik. Yani biz G.Saray gibi cesaretli olamadık. G.Saray'ın Jardel'i alması işimizi zorlaştırdı" diye konuştu.

30 milyon dolar harcadık
Bilgili, Beşiktaş'ın transferde 30 milyon dolar harcadığını belirterek, "Çok iyi bir takım kurduk. Avrupa ve ligde başarılı olacağımıza inanıyorum. Transferi artık kapattık" dedi. Kartal'ın başkanı Ertuğrul'u çok sevdiğini de ifade ederek sözlerini şöyle noktaladı: "Mükemmel bir futbolcu ve insan. Beşiktaş'ta oynadığı müddetçe görevini yaptı ve hakkını da aldı. Beşiktaş'ın menfaatlerini düşünerek onu Samsun'a verdik"

Khlestov bugün geliyor
Bu arada Rus Khlestov bugün kampa katılacak ve basın için göstermelik sözleşme imzalayacak. Öte yandan Del Solar'a Belçika'nın Mechelen takımı talip oldu. Diğer taraftan hafif sakatlıkları olan Fazlı ve Halilagiç dünkü idmana katılmadı. Tayfur, Fevzi ve Ayhan dün kampa dahil oldu.

FATİH DOĞAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır