kapat

06.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bronz çağı bitti
Avrupa Yüzme Şampiyonası'nda 100 metrede bronzu yakalayan Büyükuncu, "Sırtüstü deyince beni hatırlayacaklar" dedi. Sporcumuz 50 metre sırtüstünde bugün final yüzüyor

Avrupa Yüzme Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza atarak 100 metre sırtüstünde bronz madalya kazanan Derya Büyükuncu, "Çok uzun süren bir çalışmanın meyvelerini alıyorum. Önümüzdeki yıllarda sırtüstü denilince dünyada akla gelen 2-3 kişiden biri olmak istiyorum. Şimdi hedefim Sydney Olimpiyatları'nda bayrağımızı göndere çektirmek. Bu madalyayı, önce Türk milletine, sonra aileme ve ardından da sakatlığı nedeniyle buraya gelemeyen arkadaşım Hakan Kiper'e armağan ediyorum" diye konuştu.

Bugün final yüzüyor
Öte yandan 50 metre sırtüstünde de havuza inen Derya Büyükuncu, 26.00'lık derecesiyle serisinde ikinci olarak finale yükseldi. Sabah seansında da, 100 finalinin altın ismi Ortega'nın ardından 26.20'lik derece elde eden Derya Büyükuncu, bugün ile 19.15'te ülkemize bir madalya daha kazandırmak için havuza inecek.

Erkekler 200 kurbağalamada yarışan Süha Akman, 2:23.02'lik derecesiyle, serisinde 4'üncü, genel klasmanda 28'inci olarak elendi.

TAYFUN BAYINDIR


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır