kapat

06.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kim nerede?

Bülent ECEVİT
Geçtiğimiz yıl 18 Nisan genel ve yerel seçimlerinin ardından 6 günlük bir Kıbrıs tatili yapan Ecevit, bu yılki programında tatile yer vermedi. Sonbahar'da yapılacak olan parti kongresini de dikkate alan Ecevit'in hükümet ve parti çalışmalarını birlikle yürüteceği, bu çerçevede özellikle doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki illere gideceği belirtiliyor.

Devlet BAHÇELİ
MHP Lideri de, bu yıl tatil yapmayacak. Partisinin büyük kongresini Ekim ya da Kasım'da yapacak olan Bahçeli, partinin il kongreleri ve il teşkilatlarını gezerek, yurt çapında açılışlar yaparak yaz aylarını geçirecek. Özellikle Konya, Kayseri ve Adana'ya üst üste geziler düzenleyen Bahçeli, 2000'in ilk aylarından bu yana da haftasonu tatillerinde de il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret edecek.

Mesut YILMAZ
ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz'ı ABD Dönüşü yoğun bir çalışma temposu bekliyor. Eşi Berna Yılmaz, milletvekilleri Cavit Kavak ve Şadan Tuzcu ile ABD'de yapacağı sekiz günlük tatilden sonra 10 Temmuz'da Türkiye'ye gelecek olan Yılmaz, yoğun bir çalışma temposu içersine girecek. 11 Temmuz'da Ankara'da Özel Kalem Müdüresi Sema Erdem'i evlendirdikten sonra partisinin Samsun'da yapılacak bölge toplantısına katılacak olan Yılmaz'ın, hafta sonlarını Bodrum'daki yazlığında geçirebiliceği belirtiliyor.

TANSU ÇİLLER
DYP Genel Başkanı'nın, hafta sonlarında Kuşadası'ndaki çiftliğinde dinlenmeyi, ancak çeşitli illerde başlattığı mitingleri de sürdüreceği belirtiliyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır