kapat

06.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Eti Menkul'den borsa on-line izlenecek
Genel Yatırım'ı bünyesine katarak büyüyen Eti Menkul, on line web sitesi ve call center açıyor

Eti Menkul, Genel Yatırım'ı satın alarak Anadolu'ya yayılma stratejisini hızlandırdı. Eti Menkul Değerler Murahhas Azası İsmail Hakkı Karakaya, "Anadolu'daki şubelerden seans odası açılması konusunda yoğun talep geliyordu. Talebi karşılamak için Genel Yatırım'ı satın aldık" dedi.

Haftalık Para Dergisi'nin haberine göre, 20 bin 500 müşterisi bulunan Eti Menkul'de bu rakamın üçte ikisini Anadolu'daki yatırımcılar oluşturuyor. 2000 sonunda 30 bin müşteriye ulaşmayı hedeflediklerini belirten Karakaya, "Mayıs sonunda 111 trilyon aktif büyüklüğe ulaştık ve 4.1 trilyon kâr ettik" dedi.

Eti Menkul on line borsa hizmeti verebilmek için de web sitesi hazırlıyor. Bu sitenin diğerlerinden farklı olarak hisse senedi fiyatlarını online olarak izleyebilme olanağı vereceğini söyleyen Karakaya, yakında wap teknolojisinin de hizmete açılacağını belirtti. Eti Menkul'ün sitesinde işlem yapmak isteyen yatırımcılara Türkiye'de ilk kez kullanılacak elektronik güvenlik kartları verilecek. Karakaya, "Kartvizit veya anahtarlık şeklinde olan bu kart, 60 saniyede bir şifre üretiyor ve cep telefonlarında olduğu gibi pin kodu bulunuyor" dedi. Karakaya, bu özelliğiyle şifre kırıcıların sisteme girmesini engelleneceğini belirtti. Eti Menkul, kısa bir süre sonra da "Telefon iki kere çalmaz" sloganı ile call center hizmeti vermeye başlayacak.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır